ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ САМ
Турагенство ЗА АДРЕСУ Запоріжжя, бул.Шевченка, 18 "САМ"-Шахраї!! які обманюють, надаючи жахливі готелі не досвідченим туристам. І ми потрапили, на жаль, на це агенство, не прочитавши заздалегідь і довірившись менеджеру цього жахливого агенства! звернулися із проханням знайти тур. →
Мене називають Мохаребі Махін (Майя) . я лікар стоматолог .ми зі своїм колегом кожний авгост їдемо в одній країні світу і ніколи проблема не була. Цього разу ми зібраємося до чорногорії. Я сподіваюся, що тур оператор скаже все правду. →
Сьогодні 30.04.2013 о 09.25 зателефонував до "славновідомої" фірми САМ, розмова вийшла не тривала:"Перепрошую хотів би дізнатися про тури до Болгарії зі Львова, я тут бачу на вашому сайті...."-"У Болгарію?! Зі Львову ?! На нашому сайті?! Так цього просто не може бути!"-"Прошу пробачення, але тут є тур. →
Багато коли чула про туроператора "САМ". Вважала їх корифеями турбізнесу, і взірцем для інших. . Молодий чоловік запропонував підійти в офіс, а коли я спробувала дізнатися по телефону, сказав, що все я знайду на сайті. →
Хотіла купити авіаквитки Харків-Даламан-Харків з пересадкою в Стамбулі. Запитала у жінки в турфірмі САМ скільки коштуватиме переліт на 1 особу і яка авіакомпанія надає цей рейс. Мене мило проконсультували, що на обрані дати є буквально кілька квитків (хоча йдеться про квитки на вересень, а прийшла замовляти у липні) авіакомпанії Пегасус за ціною 438 доларів за 1 квиток туди та назад. →