Дата придбання послуги: 15 липня 2011 Написано: 14 Січня 2012 |
Турфірма: Саванна (Черкаси) Вид послуги: пакетный тур |
Відпочивали влітку у Криму приватна база відпочинку "Люба" п. Сонячногірськ. Напевно вперше відпочинок сподобався настільки, що захотілося залишити відгук. Тільки зараз порівнявши мої враження про відпочинок та розповіді моїх друзів знайомих – зрозумів що мій відпочинок вдався на всі 100%, і не десь на островах, а в нашому рідному Криму.
Хочу написати для тих хто хоче добре відпочити не їдучи за кордон:
Розташування бази:
- Вдале розташування, все поруч, а найголовніше що до пляжу не потрібно ходити, база стоїть практично на морі. За це ставлю плюс.
- маленька (кому може мінус) але досить затишна. Порадували номери, виготовлені під апартаменти з маленькою кухонькою. Хто любить готувати на відпочинку – тим плюс. Я не герой – кухар, але можливість зробити собі утором смачну каву – порадувало.
- харчування - на базі не пропонується - ми харчувалися недалеко в приватному кафе недорого але досить ситно (для гурманів можна походити повибирати по селищу, хоча устриць навряд чи Вам приготують)
Загальне враження від поїздки - залишилися дуже задоволені -природа прекрасна (їздили на водоспад - заворожує), море досить чисте, практично свій пляж через розташування бази дав можливість відпочивати, а не чатувати з 7 ранку найкраще містечко. Приємна атмосфера на базі, чисті номери та гарний настрій зробили свою справу, ми повернулися засмаглими та задоволеними, чого і Вам бажаю.
Та й дякую дівчатам з турагентства, все-таки ми збиралися до Міжводного, а поїхали до Сонячногірська і не пошкодували. Наступного року лише сюди...