Відгук про турфірму Сакумс (Київ)

Погано!

Дата придбання послуги: 28 жовтня 2013
Написано: 07 листопада 2013
3.0
Турфірма: Сакумс (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Їздили в тур "Словаччина-Чехія". Хочеться відзначити некомпетентність супроводжуючого гіда Дарії, для того щоб фірма задумалася про професіоналізм своїх співробітників. , А там - порожній стіл, зворотна дорога в поїзді - це взагалі окрема пісня. Великий мінус керівнику.

Коментарі (2) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар pkf-forte
pkf-forte

"Я люблю ворогів, хоча не по-християнськи. Вони мене бавлять, хвилюють мені кров. Бути завжди насторожі, ловити кожен погляд, значення кожного слова, вгадувати наміри, руйнувати змови, вдаватися в ошуканство, і раптом одним поштовхом перекинути всю величезну і багатоважну будівлю з хитрощів і задумів - ось що я називаю життям.( Михайло Лермонтов «Герой нашого часу).

ср, 18 вер 2013, 20:15
ALEX95

pkf-forte замість того, щоб цитувати рядки великих письменників, навчитеся розмовляти з людьми, які звертаються до Вашої убогої фірми і не завадило б підвищити кваліфікацію менеджерів, щоб вони могли відповісти хоч на елементарні питання, що стосуються їхніх прямих обов'язків!

чт, 19 вер 2013, 10:10
аватар pkf-forte
pkf-forte

В очі говорити - соромно, по телефону - не те, а писати - якраз, тим більше, коли тебе кохання не гріє.

пн, 23 вер 2013, 21:12
ALEX95

я повторюся, у Вашій фірмі розмовляти нема з ким!!! І швидше те, що Ви написали вище "В очі говорити - соромно, по телефону - не те, а писати - в самий раз, тим більше, коли тебе кохання не гріє" - варто віднести до стилю, манери роботи Вашої директриси, це про ній! Так тримати!!!!!! Можливо, сподіваюся на це, зовсім незабаром, нашим людям набридне терпіти настільки неповажне ставлення до себе, з боку працівників фотографій і ми зможемо забути про Ваше існування раз і назавжди! Оскільки більшість клієнтів, які хоч раз до Вас звернулися, більше цієї помилки не повторять! Успіхів...

Читати повністю на: http://www.turpravda.ua/Турфірми/Форте-В-3372/Тут-работают-ХАМЫ-4724?utm_source=mailbox

вт, 24 вер 2013, 10:07
ALEX95

Я не є конкурентом, мені не пощастило бути клієнтом цієї фірми.

вт, 24 вер 2013, 11:10