Турфирма Сант Валентин

Київ ул. Гончара Олеся, 25, оф. 4 (м. Золоті ворота)
(044) 2397170, (044) 4867121
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ САНТ ВАЛЕНТИН

Галопом Європою

4.0

Їхали спеціально автобусом, щоб побачити Європу, але ми її не побачили. Гід була настільки "промовистою", що ми не знали яке місто проїжджаємо. Якби не СМС від мобільного. операторів-не знали б і в якій країні перебуваємо.

Подорожі Європою

9.0

Прочитали відгук про перенесення дати поїздки до Великобританії. Страшного нічого нема. Ми неодноразово їздили в тури за програмами Сант-Валентіна – це і Франція, і Іспанія, і Великобританія.

Поїздка вдалася!

7.0

Поїздка вдалася! Наша група теж опинилася у цій ситуації, коли замінили автобусний доїзд до Англії на авіапереліт. Але ми поставилися з розумінням і вірили, що все буде добре. Команда Сант Валентина доклала максимум зусиль, розробивши альтернативні варіанти нашої їди.

тур Англія та Європа

1.0

З липня готували документи для того, щоб дитина у жовтні вирушила в тур Англія та Європа, який передбачав двотижневу поїздку Європою та Англією з відвідуванням Діснейленду. За день до поїздки випадково (від іншого учасника поїздки) дізналися, що тур Європою скасовано, залишається лише Англія і всього тиждень, а дата відправлення взагалі невідома.

у тур не потрапили

їздив(а)  13 років тому
1.0

Доброго дня. Мені з цією фірмою дуже не пощастило. Можливо, просто був недбайливий і несумлінний співробітник. Намагалася записати доньку в тур до Греції на літні канікули. Дзвонила тричі. Мені говорили, що мій телефон записаний, ось-ось визначиться дата вильоту точно, то се, Вам передзвонять і т.

Тур по Європі

їздив(а)  13 років тому
8.0

Подорож Європою та Англією 23.03-07.04.2012 Київ-Ужгород-Братислава-Відень-Брюссель-Кале-Дувр-Лондон-Париж-Ліптівський Мікулаш-Ужгород-Київ. Ці дорожні нотатки неповні, ніколи не будуть закінчені повністю, тому що я не збирався їх закінчувати.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми