Дата придбання послуги: 10 грудня 2019 Написано: 31 грудня 2019 |
Турфірма: Світ без меж (Полтава) Вид послуги: пакетный тур, отель |
Мене непогано в агентстві обслужили, нормально все і скрупульозно. У мене там рейс переносився і змінювався аеропорт, мене заздалегідь попередили та повідомили про все. Загалом все просто добре.
Хочу попередити всіх полтавців про нахабне кидалове турфірми "Вілмат". Взяли гроші за подорож до В'єтнаму та ні подорожі ні грошей. Маючи чек про оплату (йдеться не про одну тисячу доларів) фірма відмовилася виплатити будь-яку компенсацію (при тому що комісію за кожну поїздку бере чималеньку). На наші пропозиції повернення частинами (або хоча б ЧАСТИНИ! суми) було почуто тільки звинувачення, ор та хамство! Мало того, директор Зіміна не відповідає на телефонні дзвінки, а при особистій зустрічі заявила, що ніяких грошей не поверне. Ось такі в Полтаві туристичні агенства! Обходьте стороною, у Полтаві є маса порядних агенцій!
Хочу предупредить всех полтавчан о наглом кидалове турфирмы "Вилмат".Взяли деньги за путешествие во Вьетнам и ни путешествия ни денег. Имея чек об оплате (речь идет не об одной тысяче долларов) фирма отказалась выплатить какую-либо компенсацию (при том что комиссию за каждую поездку берет немаленькую). На наши предложения возврата частями (или хотя бы ЧАСТИ! суммы) были услышаны только обвинения, ор и хамство! Мало того,директор Зимина не отвечает на телефонные звонки,а при личной встрече заявила,что никаких денег не вернет.Вот такие в Полтаве туристические агенства!Такой наглости и хамства за собственные деньги(и немаленькие!) трудно было представить даже в кошмарном сне. Обходите стороной, в Полтаве есть масса порядочных агенств!!!