Турфирма Селена-тур

Київ ул. Мельникова, 12, оф. 63 (м. Лук'янівська)
(044) 5815628, (044) 2273388, (099) 2227704
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
7,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ СЕЛЕНА-ТУР

Швидко, якісно та по бюджету

їздив(а)  4 роки тому
9.0

Дали запит, дуже швидко отримали пропозицію з гідними варіантами під наш бюджет з яких ми і вибрали, так само супровід менеджера від початку та до кінця відпочинку! Окреме спасибі менеджеру Ірині

Гарна фірма

їздив(а)  4 роки тому
10.0

Дуже вдячна Тетяні та Ірині за організацію нашого з чоловіком відпочинку у Чорногорії з 7.09.21 до 14.09.21. Тетяна почула всі мої побажання і ми отримали саме той відпочинок, на який ми так довго (два роки) чекали.

Відмінна організація, чудовий гід, було дуже весело та цікаво

10.0

Їздила вперше з Селеною 27.07.19 на острів Тасос, і залишилася в захваті від поїздки. Після Акорду та деяких інших (не тролюватиму) операторів, Селена приємно здивувала уважним і добрим ставленням до туристів, чітким виконанням програми.

Відмінний відпочинок та знайомство з новим напрямком

10.0

У період з 13.07.19 до 23.07.19 їздила в тур "Легенди о. Тасос". Це незнайомий напрямок автобусних турів. Принаймні, я не знайшла жодної пропозиції, крім "Селен-тур". Для більшої половини групи поїздка розпочалася з нічного переїзду Київ-Одеса та 13.

розлучення та знущання

1.0

Замість нормального туристичного автобуса, дали Мерседес спринтер, який не призначений спочатку на такий далекий переїзд. Турфірма про це чудово знала. Це просто знущання! Їхали з Мукачево через Угорщину та Словенію на Блакитне узбережжя.

Ідеально організований автобусний тур

їздив(а)  7 років тому
10.0

тур "ЗНАКОМСТВО З ЄВРОПОЮ" (Будапешт-Вена-Прага-Дрезден-Вроцлав) Велике спасибі команді "Селена-тур" та особисто Марині, що супроводжує тур, за чудову поїздку. Це не перший мій автобусний тур, але щоб так ідеально все було організовано – таке вперше.

Добре розпочали, але погано закінчили

їздив(а)  7 років тому
3.0

Новий рік в українській Лапландії – Чернігові. 31.12.2017-01.01.2018 Супроводжувала Дарина Заброньовано 14.11.2017 Сплачено 100% - 16.11.2017 Екскурсію містом Чернігову провели дуже класні молоді історики. При чому двома мовами: українською та російською.

Відмінна відпустка у Греції

9.0

Спасибі селену за чудовий тур - "Літо у Греції". Виїзд був 23 серпня і вже через 2 дні, через Румунію та Болгарію, ми приїхали в Платамонас – одне з найпопулярніших місць на материковій частині Греції.

Відпустка вдалася!

9.0

Отже, відпустка, моя довгоочікувана відпустка відбулася! Як хочеться знову і знову поринати в Егейське море, насолоджуватися місцевою їдою в тавернах і знайомитися з культурою Греції. Хочу подякувати турфірмі "Селена-тур" за організацію такого відпочинку! Вони великі молодці! Поїздка автобусом виявилася приємною та цікавою.

Дякуємо за відмінний відпочинок!

8.0

Насамперед хочу похвалити саму ідею об'єднання екскурсійного туру з відпочинком на морі: і дорога здається не такою довгою та важкою, якщо перемежується цікавими екскурсіями, і пляжний відпочинок не дає остаточно перетворитися на "тюленів", перемежуючись цікавими поїздками та новими знаннями.

1 2 3 4

Рейтинг турфірм Украины