Відгук про турфірму Сеть агентств TUI (Київ)

Чудова та надійна турфірма

Дата придбання послуги: 29 квітня 2015
Написано: 01 червня 2015
8.0
Турфірма: Сеть агентств TUI (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур, отель, авиаперелёт, другие услуги

Давно хотів вирушити на відпочинок до Єгипту разом із дружиною, але постійно не було часу, а цього року випав такий момент. За допомогою в це агентство його нам порадив наш знайомий, який вже кілька разів звертався до них і залишився повністю задоволений послугами. Оскільки раніше ми нікуди не літали відпочивати, всі послуги нам допомагала вибирати дівчина оператор, у тому числі і готель.

Вибрали готель Melia Sharm, який знаходиться в Шарм-ель-Шейху, нам він підійшов насамперед через прийнятну ціну.

Як тільки ми прилетіли, нас відразу ж і поселили. Сервіс обслуговування нам сподобався, якщо оцінювати за п'ятибальною шкалою, то можна поставити тверду четвірку. Харчування просто чудове, дуже зручно було, оскільки адміністратор розмовляв російською, що багато в чому спрощувало, адже з ним можна було поспілкуватися і дізнатися пораду, куди краще піти розважитися.

Загалом, роботою TUI Ukraine ми з дружиною повністю задоволені, вирішили наступного року знову потрапити відпочивати саме сюди через цю турфірму.