Відгук про турфірму Сеть агентств TUI (Київ)

Зробили неможливе

Дата придбання послуги: 26 квітня 2014
Написано: 24 Січня 2015
10.0
Турфірма: Сеть агентств TUI (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Зібралися поїхати на травневі свята до Єгипту із друзями. Компанію "TUI Ukraine" знайшла за порадою київської подруги. Звернулась до офісу на Саксаганського.

Складність організувати поїздку в тому, що друзі в мене з Уралу. Ні, навіть не це. Серед друзів був мій майбутній чоловік. І нам потрібно було підібрати тур в один час, в один готель і в один номер. Скажу одразу – у Челябінській турфірмі сказали, що це неможливо у принципі. А в "TUI Ukraine" – мені та чоловікові (на сьогоднішній день), незважаючи на різне громадянство та відстань у майже 3000 км організували чудовий відпочинок разом.

Порадившись, вибрали Сафагу, готель CLUB MAGIC LIFE KALAWY IMPERIAL 5.

Готель не розчарував: чудовий номер, дуже гарна територія. Пляж – просто чудовий, великий, ніхто нікому не заважав.

Персонал дуже старанний та послужливий. У номері прибирали можна сказати з душею, принаймні ми щодня мали всіляких птахів з рушників і простирадл. Дрібниця – а було приємно.

Ресторан працював практично безперервно, поїсти можна було будь-якої доби. Різноманітність страв – було, але тут уже справа смаку. Мені було достатньо, що багато овочів та фруктів, мої друзі оцінили чудову випічку.

У морі біля готелю є гарні коралові рифи, подивитися є що. Ми плавали тільки з масками, та й фотографій привезли багато.

Спільний відпочинок був чудовий. Дякуємо компанії "TUI Ukraine", що змогли зробити його таким.

Коментарі (1) залишити коментар
аватар andrvska1
andrvska1

Дуже гарний готель, ми теж колись відпочивали.

нд, 18 січ 2015, 10:36