Відгук про турфірму Сеть агентств TUI (Київ)

Відмінний відпочинок та пристойний сервіс

Дата придбання послуги: 04 вересня 2014
Написано: 07 лютого 2015
9.0
Турфірма: Сеть агентств TUI (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

У Чорногорію закохалася одразу. Це просто якась казка. Чудова природа, комфортний клімат, Адріатичне море та відмінний сервіс. Під час замовлення туру отримали детальну консультацію від оператора. Взагалі нам було не дуже важливо, наскільки буде зручно в готелі. Ну, зрозуміло, що основні умови мають бути. Дещо не очікували, що все буде настільки комфортно. Номер Затишний, чистий. Персонал дуже ввічливий. Чудово, що не довелося кидати свої улюблені звички у вигляді плавання та тенісу. Харчування просто відмінне. Навіть нашому маленькому привереді сподобалося. До речі, для сина там також знайшлися розваги. Це сучасний дитячий майданчик та веселі аніматори. Дуже швидко знайшлися і друзі – діти таких самих відпочиваючих.

А ще я хоч і люблю тишу та спокій, але дуже сподобалося, що місце досить жваве, можна багато чого подивитися та відпочити. Відмінні ресторанчики та чудова жива музика. Все-таки у чорногорців дуже гарні голоси. Обов'язково поїдемо ще раз.

Коментарі (1) залишити коментар
аватар Tetiana_NTV
Tetiana_NTV

І ми більше ніколи не поїдемо, ще досі не відпускає негативне враження від організації усього туру і відношення до людей! Бажаю Аккорд-туру банкротства. Заслужили!!!

пн, 24 вер 2018, 13:28
аватар Tetiana_NTV
Tetiana_NTV

І ми більше ніколи не поїдемо, ще досі не відпускає негативне враження від організації всього туру та відношення до людей! Бажаю Акорд-туру банкрутства. Заслужили!

пн, 24 вер 2018, 16:28