Відгук про турфірму Сиеста (Київ)

Сієста – шахраї!

Дата придбання послуги: 12 грудня 2011
Написано: 14 березня 2012
1.0
Турфірма: Сиеста (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Сієста – це компанія шахраїв. Працюють через посередників, туроператор – одна назва. Хамське ставлення та ігнорування запитів щодо видачі документів, питань за програмою туру. Документи видаються останнім часом, без пояснень. Готелі за програмою змінюють на готелі дешевші. Повний бардак між Сієстою та приймаючою стороною. Не надають усі послуги, квитки, зазначені у програмі та заздалегідь оплачені. При цьому гроші повертати за ненадані послуги ніхто не має наміру. Мало того, ніхто навіть не вибачився за весь час. Тому при покупці туру в агентстві обов'язково дізнайтеся, хто є туроператором. Якщо це Сієста – одразу відмовляйтеся!

Коментарі (19) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар elena_not
elena_not

послугами фірми я може і не скористаюся, після такого відгуки, але Ви при вживанні певних слів користуйтесь словником, тому що ряд слів випадає з контексту, як не відповідний і "інсинуація не реалізується"
Інсинуація (від лат. insinuatio, буквально - вкрадливість) - навмисне повідомлення негативних відомостей (або навіть вигадка, наклеп), що має на меті зганьбити когось, що подається натяком (тобто не прямо, а непрямою вказівкою на факти та обставини) або таємно.

сб, 04 сер 2012, 11:39
аватар info_vilenatravel
info_vilenatravel

Я є директор ТФ "Вілена Тревл". Для мене даний відгук не те щоб не зрозумілий, просто такого випадку в нашій практиці не було взагалі! Отже, перш ніж писати, перевірте правильність назви туристичної фірми! А якщо у Вас і виникли проблеми в подачі док-ів на отримання німецької візи, то в цьому є тільки Ваша вина і нічия більше! .

пн, 03 вер 2012, 15:52
аватар kub-irina
kub-irina

Дуже не компетентна фірма! Був дуже неприємний досвід відпочинку! і якраз таки у славнозвісного "директора" Олени Глазунової, яка обіцяє золоті гори, а врешті-решт виходить навпаки! І повірте, що це не лише мій досвід! у ніших знайомих сталося подібне з цією фірмою і у того ж "директора"! Так що Олена Глазунова може туризм це не ваше! і дві вищі освіти тут зовсім ні до чого!

ср, 19 чер 2013, 14:59
аватар kub-irina
kub-irina

Всі, хто часто подорожують і користуються послугами фірм, діляться досвідом та враженням не тільки про відпочинок, але й про обслуговування у фірмах Запоріжжя, так я чую все більше і більше негативу про дану форму! Яка вважає себе "дуже досвідченою" та "компетентною" фірмою! Сумно.......

ср, 19 чер 2013, 15:15
аватар Lena_Vilena
Lena_Vilena

Шановна KUB-IRINA! Якщо Вас "не компетентно" обслужили у нашій фірмі, чому ж Ви не звернулися до нас зі скаргою? І, повертайте, обіцяти золоті гори - це точно не моє! І мені дуже хотілося б знати хтось ховається під таким дивним ніком. Впевнена, що підписатися сміливості не вистачає, а ось заздрість, зауважу, дуже погане почуття!

вт, 12 лис 2013, 23:05