Відгук про турфірму Сиеста (Київ)

Тур до Санкт-Петербурга

Дата придбання послуги: 02 квітня 2013
Написано: 11 травня 2013
7.0
Турфірма: Сиеста (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Сьогодні, 11 травня 2013 р., повернулися із Пітера. Враження від подорожі різні.

- Менеджер Олена Мрига – на постійних перекурах. Її НЕМОЖЛИВО застати на робочому місці, у тому числі по телефону. (Три рази приїжджали в офіс – три рази чекали на неї).

- представник компанії "Сієста", який супроводжував нас, - Аліна - ПРОФНЕПРИГОДНА. Її організаторські здібності як керівника групи за 10-бальною шкалою можна оцінити на "-10".

- Заселення: згідно з договором наші номери: DBL, DBL, підселення (нас п'ятеро - дві пари та молодий чоловік), нас селять у тримісний та двомісний (сімейна пара + дівчина; і два хлопці) - тверезим розумом це не зрозуміти. Дві з половиною години розглядів у холі на валізах, від Аліни чули лише коронну фразу "А що я можу зробити?quot; У результаті все зважилося на нашу користь. (Вибачень ми не отримали).

ОБОВ'ЯЗКОВО БЕРІТЬ З СОБОЮ ДОГОВІР (одна кома вирішує все).

– Ми не відвідали обов'язкову екскурсію до Троїце-Ізмайлівського собору. Виходить, у вартість туру входить не 8 екскурсій, а 7.

- Перед екскурсією в Кронштадт збір був о 14:30, автобус чекав лише 5 хвилин і поїхав без нас, при тому що попередня екскурсія в Петергофі закінчилася о 14:25. РОБИТЬ ВИСНОВКИ.

- хочемо висловити величезну подяку гіду від ТОВ "Верса" за цікаві та цікаві екскурсії. Його роботу можна оцінити на 10 балів із 10!

- готель "Полюстрово" - якість перевищує ціну (зручні ліжка, чисте ліжко, холодильник, телевізор, фен, wifi - все працює)

- Харчування – цілком прийнятне.

Загалом туром задоволені. Але робота деяких співробітників бажають кращого. Сподіваємося, керівництво компанії "Сієста" зверне на це увагу і вживе заходів.