Дата придбання послуги: 02 квітня 2013 Написано: 11 травня 2013 |
Турфірма: Сиеста (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Сьогодні, 11 травня 2013 р., повернулися із Пітера. Враження від подорожі різні.
- Менеджер Олена Мрига – на постійних перекурах. Її НЕМОЖЛИВО застати на робочому місці, у тому числі по телефону. (Три рази приїжджали в офіс – три рази чекали на неї).
- представник компанії "Сієста", який супроводжував нас, - Аліна - ПРОФНЕПРИГОДНА. Її організаторські здібності як керівника групи за 10-бальною шкалою можна оцінити на "-10".
- Заселення: згідно з договором наші номери: DBL, DBL, підселення (нас п'ятеро - дві пари та молодий чоловік), нас селять у тримісний та двомісний (сімейна пара + дівчина; і два хлопці) - тверезим розумом це не зрозуміти. Дві з половиною години розглядів у холі на валізах, від Аліни чули лише коронну фразу "А що я можу зробити?quot; У результаті все зважилося на нашу користь. (Вибачень ми не отримали).
ОБОВ'ЯЗКОВО БЕРІТЬ З СОБОЮ ДОГОВІР (одна кома вирішує все).
– Ми не відвідали обов'язкову екскурсію до Троїце-Ізмайлівського собору. Виходить, у вартість туру входить не 8 екскурсій, а 7.
- Перед екскурсією в Кронштадт збір був о 14:30, автобус чекав лише 5 хвилин і поїхав без нас, при тому що попередня екскурсія в Петергофі закінчилася о 14:25. РОБИТЬ ВИСНОВКИ.
- хочемо висловити величезну подяку гіду від ТОВ "Верса" за цікаві та цікаві екскурсії. Його роботу можна оцінити на 10 балів із 10!
- готель "Полюстрово" - якість перевищує ціну (зручні ліжка, чисте ліжко, холодильник, телевізор, фен, wifi - все працює)
- Харчування – цілком прийнятне.
Загалом туром задоволені. Але робота деяких співробітників бажають кращого. Сподіваємося, керівництво компанії "Сієста" зверне на це увагу і вживе заходів.
я там була, підписуюсь під кожним словом Аліна-дуже сильно підкорила враження від поїздки
я там была, подписываюсь под каждым словом Алина-очень сильно подпоритала впечатления от поездки
Поки що свіжі спогади, хочу висловити свою думку.
Перед екскурсією в Кронштадт збір був призначений на 12 годин, потім гід ТОВ «Верса» додав ще 30 хв., але попередив, що автобус о 12-30 вже має вирушити. Т.к. навіть до 12-30 не всі зібралися, чекали ще 10 хвилин. І тільки після того, як автобус вирушив і був у дорозі вже 20 хвилин (!!!), Ви зателефонували та зажадали, щоб за Вами повернулися. З цим проханням керівник групи підійшла до гіда, але отримала, звісно, негативну відповідь. На запитання, чому Ви не передзвонили та не попередили, що затримуєтеся (адже саме для таких випадків на початку поїздки давали номер телефону керівника групи), Ви відповіли, що у Вас закінчилися гроші на рахунку та Вам треба було поповнити рахунок.
Наступного разу будьте пунктуальнішими, вчасно поповнюйте рахунок і ніякий керівник групи Вам не зіпсує враження від поїздки. І якщо Ви пишіть, що із заселенням у готель все зважилося на Вашу користь, то думаю, що воно не само собою зважилося, а це було вирішено таки керівником групи.
Пока свежи воспоминания, хочу высказать свое мнение.
Перед экскурсией в Кронштадт сбор был назначен на 12 часов, затем гид ООО «Верса» добавил еще 30 мин., но предупредил, что автобус в 12-30 уже должен отправиться. Т.к. даже к 12-30 не все собрались, ждали еще 10 минут. И только после того, как автобус отправился и был в пути уже 20 минут (!!!), Вы позвонили и потребовали, чтобы за Вами вернулись. С этой просьбой руководитель группы подошла к гиду, но получила, естественно, отрицательный ответ. На вопрос, почему Вы не перезвонили и не предупредили, что задерживаетесь (ведь именно для таких случаев в начале поездки давали номер телефона руководителя группы), Вы ответили, что у Вас закончились деньги на счету и Вам надо было пополнить счет.
В следующий раз будьте пунктуальнее, вовремя пополняйте счет и никакой руководитель группы Вам не подпортит впечатление от поездки. И если Вы пишите, что с заселением в гостиницу все решилось в Вашу пользу, то думаю, что оно не само собой решилось, а это было решено все-таки руководителем группы.
Їздили також у цьому автобусі з керівником Аліною. Нормальна жінка. А ви, молодий чоловік, розпещена дівчина!!!!! Мене тоді дуже обурило, що чекаючи стільки часу на Вас, ми повинні ще й повернутися. І після цього писати таке марення. Я дуже вдячна Аліні, що не зіпсувала враження про поїздку – усім гарний не будеш!!!! Є таке прислів'я "Семеро на одного не чекають". Вперше їздила від "Сієсти" та порекомендую друзям. Приємно, коли дбають про дисципліну у поїздці. Ми не ПІОНЕР табір!!
Ездили тоже в этом автобусе с руководителем Алиной. Нормальная женщина. А вы , молодой человек, избалованная девушка!!!!! Меня тогда очень возмутило, что прождав столько времени Вас, мы должны еще и вернуться. И после этого писать такой бред. Я очень благодарна Алине, что не испортила впечатление о поездке - всем хорош не будешь !!!! Есть такая пословица "Семеро одного не ждут". Впервые ездила от "Сиесты" и порекомендую друзьям. Приятно, когда заботятся о дисциплине в поездке. Мы не ПИОНЕР лагерь!!!!