ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ СЛАВЯНСКИЙ ТУР
Постійна підтримка агентом. Враження позитивні. Рекомендую. →
Проконсультували мене погано. Отримали завдаток і забули про мене, їхній інтерес до мене зник. Я повинен був дзвонити до них сам, питати що, як і куди. Говорили, що на борт не можна проносити ні їжу, ні воду, пропонували купити Duty Free, а там вода 1,5 літра 3 євро коштує, добре що в МАУ була передбачена вода і чай на борту, хоча з нами їхали пасажири, які спокійнісінько собі з мінералкою їхали. →
Все нормально, спрацювали чітко, проблем не було, тільки зворотним рейсом була незначна затримка. А так, роботою агенства є цілком задоволений. →
Дуже сподобалася робота агентства, з підбором туру не виникло проблем. В останній день нагадали про час вильоту, попередили, коли нас буде зустрічати автобус в аеропорту. Все відмінно. →
Роботою агенції я задоволений, все дуже добре пройшло, нам усе розповіли, все швидко офомили. →
Все було добре, я приїхав звичайно з до них вже з іншим готелем, але вони мені підказали готель набагато краще, ми поїхали відпочивати в Royal Albatros Moderna 5*. Ми їздили з дітьми і після закінчення відпочинку всі залишилися задоволені, і діти відпочили і дорослі. →
Хочу поділитися своїми враженнями про туроператора «Слов'янський тур», а конкретніше про тур «Паризький WOW Weekend». Мандрували разом із чоловіком. Починалося все гаразд. У нас був переліт з Києва в Нюрнберг, нас зустрів чи супроводжуючий чи водій трансферу (в інфо аркуші було написано, що все-таки це супроводжуючий, в результаті вийшло два в одному), посадив нас у затишний мікроавтобус і сказав що основний туристичний автобус чекає нас у місті Мангейм, і що буде пересадка (при цьому, згідно з програмою туру, яку можна подивитися на сайті туроператора «Слов'янський тур», туристичний автобус мав чекати на нас у Нюрнберзі, але про це нам ніхто не сказав). →
Здзвонилися, приїхали, переговорили, усе досить розповіли. Затримали трансфер, але це через те, що люди не прийшли на автобус. →
Не знаю, наскільки вина турагентства, але раніше такого не було. Ми доплатили гроші за бронювання рейсу на 12 години раніше, але незадовго до вильоту нас попередили, що це неможливо і нам повернули неповну суму. →
Агентство чудове, надійне, персонал ввічливий та уважний, все було чудово. Перенесення рейсів не було, трансфер хороший. →