Відгук про турфірму Спутник-Кировоград (Кропивницький)

Супутник - чудова фірма. Рекомендую!

Дата придбання послуги: 10 червня 2016
Написано: 20 липня 2016
9.0
Турфірма: Спутник-Кировоград (Кропивницький)
Вид послуги: пакетный тур

Нещодавно повернувся з Іспанії. Відпочинок мені сподобався і я вирішив написати відгук, подякувати працівникам Супутника за душевну раду, чудово підібраний готель, екскурсії.

Але те, що я побачив в інтернеті мене вкрай обурило. Мене та мою сім'ю. Це негативний відгук якогось "Астахова".

По-перше, ясно видно, що це замовуха. По-друге, хлопці, я як психолог, можу сказати вам наступне: Швидше, це жіноче зачеплене вражене самолюбство і вгадується в Астахові відкинута жінка. Це крик душі самотньої жінки. Після розмов з сусідкою, що побувала в БЕЗКОШТОВНОМ турі до Польщі, мені стало все зрозуміло: у "когось" явно не склалося з молоденьким, так би мовити, лікарем, (Боже, БІДНЕНЬКИЙ, БУХАВ ВСЮ ДОРОГУ. Різниця в 20 років - це НЕ жарт!) ПАНІ "АСТАХОВА", вас треба викрити в ПЕДОФІЛІЇ, а Ви намагаєтеся знайти крайніх. Невже Н.М. стала для Вас такою перешкодою? не повірю! У неї чудова сім'я, вона порядна людина! Їй явно не потрібен ваш хлопчик. Навіщо ви таке?

Все проходить! І це мине(мудрість Соломона) Пройде Ваша закоханість і колись Вам стане соромно за всю цю розгорнуту брудну та брехливу компанію. А якщо Ви не покаєтесь, Бог вас засудить.

Кіровоградці! не вірте! я особисто та мої друзі неодноразово літали від Супутника і завжди були задоволені.

А те, що пише пані "Астахова", нехай буде на її совісті. Наталія Миколаївна, не звертайте увагу на цих "Астахових", ми Вас поважаємо, любимо та цінуємо.

Завжди ВАШІ, Сергій Григор'єв та моя сім'я.

Інші відгуки про турфірму