Відгук про турфірму Сузір'я Тур (Київ)

Недостовірна інформація про готель та медстрахування

Дата придбання послуги: 01 липня 2019
Написано: 24 липня 2019
3.0
Турфірма: Сузір'я Тур (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Мені порекомендували цю агенцію.

Маю сказати, що перше враження було дуже позитивним.

Усі розповідали, пояснювали, усміхалися.

Але, судячи з результату, можу сказати, що розповідали багато зайвого, для того, щоб поговорити з клієнтом, а важливі речі впустили.

Так, вони не мали інформації про якість номерів. У результаті номер попався дуже втомлений і жахливо брудний. Жодної допомоги у зміні номера, крім того, що порадили звернутися на рисепшин, не було. Може це і не їхнє завдання, але вони самі пропонували - пишіть, дзвоніть якщо що. Написав і що?

Також, не попередили про те, що мед.страховка формальна, "щоб була". Коли на відпочинку захворіла дитина, тільки тоді з'ясувалося, що цією страховкою скористатися не можна, і коли я написав, дівчинка повідомила, ну а що ж ви мовляв хочете, якщо страховка коштує 30 грн., то нехай це мовляв буде на совісті страхової компанії.

Начебто логічно, правда? Але чому про це не сказали до поїздки? Чи розраховували на те, що нічого не станеться?

Зрештою, ситуація виглядає так:

Я не професіонал у подорожах, тому звернувся до професіоналів, які можуть порадити гарний відпочинок та купити мені путівку. В результаті відпустка зіпсована. Путівку щось купили, а от із рекомендаціями якось сумно вийшло. Вони не мали інформації про готель, який рекомендували. І по мед.страховці некрасиво як вийшло.

Тобто, зі своїм завданням як турагента вони не впоралися.

Не говоритиму, що не звертайтеся, мовляв, до них. Це справа кожного. Я описав свою ситуацію, якою вона була.

Зі свого боку, рекомендую звертатися відразу в кілька агенств, порівнювати та вибирати, самостійно вивчати інформацію про готелі дуже докладно, не довіряти в цьому питанні агенствам, бо вони самі можуть не знати, а також на дітей купувати повноцінну страховку у страховій компанії, тобто. до. та страховка, що йде в пакеті – це формальність.