Відгук про турфірму ТК-Велт (Київ)

Огидне ставлення до туристів

Дата придбання послуги: 27 листопада 2013
Написано: 30 Січня 2014
1.0
Турфірма: ТК-Велт (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

"Болгарія гірськолижна" - автобусний тур від туроператора "ТК-Велт"

з 28.12.2013 – 05.01.2014. Автобусна поїздка була суцільним кошмаром! Тур оператор «ТК-Велт» відпрацював огидно. Якщо не хочете зіпсувати собі відпочинок, НІКОЛИ не звертайтеся до цього туроператора. Ми багато разів подорожували автобусними турами, переважно «Акорд-тур», але таке ставлення до туристів зустрічаємо вперше і до туроператора «ТК-Велт» звернулися вперше та востаннє.

Почну із незручностей по порядку. Автобус чекав туристів у Києві на ВДНГ. З київського залізничного вокзалу до ВДНГ треба добиратися на метро з трьома пересадками, за часом це 40-50 хвилин. Тоді як набагато зручніше, щоб автобус під'їхав на залізничний вокзал і там збирав туристів, як це робить місто Львів, адже більшість відпочиваючих найчастіше добираються поїздами.

Зайшли в автобус, знаючи свої місця – сіли, і ніхто не поцікавився, хто ми? Ніхто не відзначив наші прізвища, місця тощо. Сидимо 15 хвилин у автобусі, дзвінок на мобільний: «Ви де?». (А ми вже давно в автобусі). Потім в автобус зайшов якийсь хлопчина, не представився, покрутив головою і вийшов, навіть не побажав «Щасливої ​​дороги», як це зазвичай робиться. Рушили, і відразу ж відчули принади некомфортабельного автобуса: підніжки немає, відкидного столика немає, кишенька для речей немає. В автобусі 47 осіб, відстань меду сидіння мінімальна. Якщо людина велика або висока, може взагалі не поміститися. Автобус за всіма показаннями не призначений для далекого прямування. Після цієї поїздки ми спеціально поцікавилися цим болючим питанням. І як виявилося, є автобуси, в яких на 2 ряди місць менше, тим самим відстань між рядами більша, а нас напхали як оселедця в банку. А ми їхали не багато, не мало 40 годин, замість передбачуваних 32-х. Супроводжуючого групи не було, що було однією з причин такого довгого шляху. Організаційні питання поставити нікому, лише 2 водії, але в них інша місія. Тому на зупинках туристи розбредалися за своїми потребами, не знаючи через який проміжок часу, їм треба бути на своїх місцях. Після першої зупинки ми мало не залишили 2-х туристів, тому що ніхто за нас не відповідав. А ми ще не встигли одне одного запам'ятати. У Болгарію до міста Банско ми повинні були прибути о 14:00, а прибули о 22:00, оскільки водії не знали дороги та плутали, орієнтуючись на навігатор. Це дуже безвідповідально везти таку кількість людей із дітьми на таку відстань, не знаючи дороги. Ще в одному моменті туроператор «ТК-Велт» надійшов по відношенню до відпочиваючих байдуже. Вони посадили в туристичний автобус 2-х дівчат як у рейсовий, яких треба було завезти до м. Софію, а це великий гачок, якщо подивитися карту Болгарії. Туроператор «ТК-Велт» заощадили на всьому, що можна, тим самим зіпсувавши всім туристам настрій ще до початку відпочинку. На відміну від фірми «ТК-Велт» в Україні, сторона «TURAL», що приймає, в Болгарії спрацювала відмінно. Незважаючи на наш пізній приїзд, хлопці зустріли нас привітно. Оперативно розвезли готелями та побажали відмінного відпочинку. Будь-коли можна було звернутися до них з будь-якого питання - проконсультують, допоможуть без проблем. Дякуємо їм велике!

Моя Вам порада, ніколи не звертайтесь до туроператора «ТК-Велт»!