Дата придбання послуги: 20 серпня 2013 Написано: 27 серпня 2013 |
Турфірма: ТК-Велт (Київ) Вид послуги: оформление визы |
Робили візи через ТК-Велт, раніше батьки співпрацювали з цією фірмою, все було нормально, торік для друзів замовляв візи, теж все чудово, цього року робив візи для себе, зателефонував, поговорив із господарем фірми Стефаном, домовився про надсилання документів. Новою Поштою, щоб не витрачати зайві гроші на доїзд до Києва, відправив документи як і домовлявся з оператором, написав (на їхнє прохання) на листочок що мені потрібно зробити, як відправити документи назад, номери контактних телефонів, загалом все за попередньою домовленістю. У підсумку, зателефонувала моїй дружині оператор Оксана, нахамила, сказала що ми всі не правильно зробили, і вона нічого не знає, на запевнення дружини, що ми так домовлялися, була відповідь: "Нічого не знаю, домовлялися не зі мною!" Ну та гаразд, з цим розібралися, знайшли компроміс (довелося зателефонувати самому). Зробили візи швидко, рівно за тиждень, але біда в тому, що відправили перевізником "Експрес Меїл", не порадилися з нами, буде зручно нам чи ні, просто відправили і повідомили нас. Вбило те, що представництва цього перевізника немає у нас у місті!!!, і тепер потрібно їхати за документами в обласний центр за 200 км в один бік, гірше за сервіс не бачив, більше в цю фірму звертатися не збираюся.