Відгук про турфірму ТУІ Турагенція (Львів)

Не задоволені роботою туристичної компанії TUI, не рекомендуємо!

Дата придбання послуги: 15 липня 2019
Написано: 23 липня 2019
1.0
Турфірма: ТУІ Турагенція (Львів)
Вид послуги: отель, авиаперелёт

Відпочивали із сім'єю у цьому готелі. Забронювали відпочинок через турфірму TUI. Бронювали номер Delux Family Junior із двома кімнатами у головному корпусі Венеція. Розпочну з приїзду в готель. Приїхали о 16:00 та чекали на заселення ще годину, доки зробили ключ. Завезли нас у дешевий номер, якого ми не бронювали, старий, бридкий, смердючий, темний, з розбитим світильником та грибком біля ванни. Коли ми повернулися на рецепції сказали, що в них немає броні на номери, що все відбувається на місці, що всі туроператори розводять на гроші, а вони тут ні до чого. Наш дорогий заброньований номер та купу витрачених на нього грошей полетіли просто на вітер. На наші обурення, що не будемо жити в цьому жахливому номері, в який нам сунули на сильно, вони сказали, що в кращому випадку заселимо у двохміній дешевий номер у головному корпусі Венеція. Тільки це далеко не ті, за що ми платили великі гроші, це двомісне борошно для нашої сім'ї на велике обурення з нашої сторони, вони все що могли сказати це те, що вибирайте або жити в чудовому темному номері або стандартному двомісному сучасному, бо всі інші номери зайняті. Вирішували і з туроператором TUI і з готелем, результату 0, знайте, що Вас у цьому готелі розведуть на великі гроші, разом із турфірмою TUI, проводять великі махінації з номерами та візранням грошей.

Це наш досвід, можливо Вам буде чимось полезно, ми дуже не задоволені цим готелем та туристичним агентством TUI на Шота Руставелі, менеджер Корнелія, і не повернемося сюди ніколи, будьте уважні з цим.

Інші відгуки про турфірму