ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ТЕРРИТОРИЯ ОТДЫХА
Бажаємо залишити свій відгук про компанію « Територія Відпочинку » ! Дуже дякую за організований тур. Все було зроблено дуже оперативно. Врахували всі наші побажання за певною датою, розташуванням готелю та бюджетом! Тільки завдяки цьому ми з чоловіком чудово відпочили в Єгипті! Відпустка вдалася! Готель був чудовий, гарний трансфер та погода порадувала. →
Нещодавно прилетіли з Тайланду, хочемо поділитися емоціями, літаємо через Вашу компанію вже кілька років і задоволені всім! Ви дуже чуйні, завжди все докладно розповісте, кілька разів зателефонуйте, якщо щось змінилося, про все повідомте. →
Доброго дня, хочемо подякувати працівникам турфірми Територія Відпочинку. Вдруге до них звернулися і не помилилися. Все чудово, нуль зауважень, що купили те й отримали. Незважаючи на те, що ми іногородні, жодних нюансів щодо оплати, документів та ін. →
В агентство "Територія Відпочинку" зверталися вперше, знайшли рекламу в інтернеті. Дуже задоволені підходом, стосунком, доброзичливістю та професіоналізмом. Ми довго не могли визначитися по країні та готелю, читали відгуки, переглянули купу фотографій та відео в інтернеті, дзвонили до агентств та заплуталися у потоці інформації. →
Добрий час доби всім! Давно збиралася написати відгук, але якось не виходило! І ось звертатимемося за зимовим відпочинком і згадали про попередню відпустку! Відпочивали у вересні всією сім'єю в Анталії! Відпочинком залишилися задоволені! Так, як у цій фірмі, швидко та професійно знайшли нам відповідний готель 5* на 11 ночей за гарною ціною. →
За порадою друзів звернулися до «Території Відпочинку». Організація на найвищому рівні. Приємна та впевнена дівчинка Аліна одразу ж запропонувала нам каву, що приємно нас здивувало. Вона ж і "займалася" нами, дуже вдячні їй. →
Літав від цієї компанії вже втретє. В'єтнам, Індія та ось Малайзія. Дуже задоволений, все швидко та без проблем було оформлено. Надалі продовжуватиму відпочивати тільки з "Теріторією Відпочинку". →
Добрий день. За порадою знайомих вирішили полетіти від Території Відпочинку. І були приємно здивовані (ми затяті туристи і пройшли багато агентств за останні роки), дякую за рекомендацію. Велике дякую Аліні за професійну роботу! За організацію нашого чудового осіннього відпочинку на острові Тенеріфе. →