Відгук про турфірму Тревел Клаб (Київ)

тур у подарунок

Дата придбання послуги: 01 жовтня 2016
Написано: 29 листопада 2016
3.0
Турфірма: Тревел Клаб (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Перший раз стикаюся з явним і дуже неприємним споживчим, у тому числі ТУРИСТИЧНИМ обманом (це до сліз прикро) самого незахищеного прошарку - пенсіонерів. Історія про те, як моя бабуся через свою наївність і вік (74 роки) побувала на презентації компанії BAUER, як вона підписала спірний договір (без копії покупцю) на покупку подушки за 300 USD!!! із вовни мериносу. І як вона "виграла тур". Все почалося із презентації. Гарний зал, відділ продажів з презентабельною зовнішністю і балаканина гірша за "циганську". Продавали подушку із шерсті мериносу. Мерино?с - це вівця, в народі-баран, ось якось так себе і відчуваєш після такого. Всього то 300 доларів, нісенітниця для пенсіонера, але як бонус – чудовий тур до Туреччини. І тут почалося ... Через те, що всієї суми у неї не було на той момент у наявності вони взяли те, що було і "продали" цю чортову подушку на виплат! До речі, подушка видається лише після повної оплати. Отже, про тур: Туреччина, Готель 5 *, екскурсії, вхідні квитки, харчування. Єдина умова (про яку говорять швидко і невиразно) - купити авіаквиток. Ось саме з приводу авіаквитка бабуся до мене і звернулася. І від почутого я повільно почала бліднути та витягувати всі подробиці цього заходу. Як виявилося, ці авіаквитки можна придбати у партнерів BAUER, компанії ТОВ ТРЕВЕЛ КЛАБ (сайт компанії відключений адміністрацією).

Зателефонувавши в це турагентство мені назвали вартість за авіа, від якої навіть я, людина дуже добре знайома з ціноутворенням туристичного продукту, просто на 10 секунд зависла від розуміючи, що тут добре додали в ціні і виходить звичайний такий середній за вартістю тур, не безкоштовний, Звичайно))) Запропонувавши варіант того, що ми самі купуємо авіа (о боги, я вже готова була навіть його надати), мене м'яко сказати, послали далеко. Хлопці, які працюють у цій компанії, бажаю Вам якнайшвидшого закриття, обман – це найнижче. І я не вірю, що на вас немає скарг, чому ж Ви ще існуєте???

Далі було з компанією BAUER.

Коментарі (2) залишити коментар
аватар scorpion9
scorpion9

Останні чотири роки подорожую з Stylish Tour. Проблем жодних немає. Прийшов, поставив за мету своєї подорожі, отримав кілька найкращих пропозицій для розгляду. Зважив, порадився та проконсультувався з менеджером, сплатив і на відпочинок. Всі підібрані готелі підходили за моєю ціновою можливістю та моїми побажаннями. Велике дякую Володимиру за творчий підхід до клієнта.

пн, 27 сер 2012, 15:57

Інші відгуки про турфірму