Відгук про турфірму Тревел Шоп (Одеса)

Отзыв о турфирме Тревел Шоп

Дата придбання послуги: 23 лютого 2019
Написано: 02 травня 2019
10.0
Турфірма: Тревел Шоп (Одеса)
Вид послуги: пакетный тур, отель

У цьому агентстві працює чудова дівчина Наташа, вона нас консультувала з усіх питань, радила та все оформляла. Ось їй можна поставити прямий 12+, молодець. Вона навіть потім дзвонила і питала, як у нас справи, як ми з'їздили. Дуже милий та приємний менеджер. Перенесення рейсів у нас не було, чому ми були раді. У нас був туроператор Anex Tour, з ними було все також нормально. Вони нас зустріли, закинули в автобус та довезли до готелів, проблем не було. Просто був дуже зухвалий гід, на жаль, не запам'ятала його імені, але він був страшенно конфліктний. Гід хотів продати свої путівки за космічною ціною, але не суть, у нас були маленькі діти, і нам було незручно. Ми просили відразу все сказати у справі на зустрічі, а щоб потім уже розповідав про свої путівки. Дуже нахабний чоловік. Ще нам не сказали, що у вартість путівки входять безкоштовні екскурсії по місту і відповідно наш гід нічого про це не сказав і нас просто не запросили на ці екскурсії. Тож ми на них і не потрапили, трохи неприємно було. А так, крім гіда, все було гаразд.