Відгук про турфірму ТурМоменты (Київ)

Відмінний сервіс та надійне турагенство!

Дата придбання послуги: 03 Січня 2019
Написано: 23 Січня 2019
10.0
Турфірма: ТурМоменты (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Були нещодавно (2 дні тому) у готелі. Начитавшись відгуків готувалися до найгіршого. . . Готель знаходиться в житловому будинку і ресепшин і консьєрж. Заселили одразу. Номер чистенький, дуже тепло, це головне після тривалих прогулянок. Вода гаряча завжди була з гарним натиском(ми читали що скаржилися люди). Я хочу сказати особисту думку, готель гарненький, чистенький і тепленький. можна взяти праску. чайник якщо є в цьому необхідність, просто меблі аля "ссср", але нічого критичного, матраци на ліжках зручні, а це важливо для відпочинку. Немає телека, але він і не потрібний був. . . Прибирали не кожен день, якщо кидаєш на підлогу у ванній, міняють. У номері рекомендації для гостей російською, вайфай працював відмінно. сніданки стандартні європейські, як скрізь. . . . голодними не були. Відмінне розташування неподалік Празького граду. Загалом великий плюс 22 трамвай. Це ТРАМВАЙ для ТУРИСТІВ, сядьте на нього в теплі та з вайфаєм, проїдьте весь маршрут. . . . Потім ви швидко будете орієнтуватися де виходити зручніше щоб дивитися визначні пам'ятки. Їхати до зуп. Погорілець і гуляючи ви спускаєтеся до центру міста. . . . вийдіть на ост. Малостранська ви пересідайте на метро і так само куди вам потрібно. . . . . . все зручно, транспорт їде чітко за розкладом. До найближчого метро рівно 15 хвилин. Біля готелю косметичний-господарський магазин (відмінний), поруч "Білла" продуктовий. Не писатиму про те як ми любимо саму Прагу, це не передати словами, ми вже 5 разів, і повертатимемося ще і ще. . . . . Рекомендуємо купувати екскурсії у консьєржа, ми їздили в Дрезден (дешевше ніж у гіда), погуляли пошоппились. . . Готель рекомендуємо. Є питання пишіть. Гарного відпочинку!!!

Інші відгуки про турфірму