Дата придбання послуги: 18 червня 2013 Написано: 02 серпня 2013 |
Турфірма: Турнет (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Після замовлення та оплати туру в турфімі УЛІТАЙ, що знаходиться по вул. Лютеранська 27\29 офіс 65, наш тур анулювали за три дні до вильоту. директор ТОВ Улетай Линів ростислав Степанович, посилається на те, що проплатив суму туроператору ТУРТЕСС. Після відвідування нами центрального офісу в Києві даного туроператора нам пояснили і показали, що гроші не були перераховані за нашою завкою. Гроші Линів обіцяв повернути протягом трьох банківських днів. Наразі всі телефони відключені, офіс закритий, на зв'язок він не виходить, гроші не повертає. Шляхом обману та шахрайства намагається вирішити свої проблеми. я думаю, що ми не одні такі. Є туристи, які теж проплатили якусь частину грошей за тури та планують відлетіти, але їх кинули, як і нас!
Деяким щастить. Але здебільшого самі собі пишуть.
Некоторым везёт. Но, в основном, сами себе пишут.
Замовили з подругою і 100% сплатили в середині жовтня 2017 року пляжний тур до Іспанії на кінець липня 2018 року. Через півроку з приходом весни разом зі снігом розтанули і наші надії на літній відпочинок. Нам повідомляють, що змінюється наша програма Серенада південного сонця, а саме: столичне місто Будапешт змінюється на Краків, Мілан на Зальцбург, Ніцца на Цюріх, Канни та Монако на Женеву, італійське узбережжя Лідо ді Жезоло забирається зовсім. 10 змін. Найголовніше - з колишніх 16 днів туру з 7 днями на іспанському узбережжі зі сніданками та вечерями, залишається 14 днів та 3 дні в Іспанії. Відчуваєте різницю? Паралельно оголошується нова програма один на один схожа на стару Серенаду, але вже з новою назвою Курортний роман, здається, на 70% дорожчий. Ми на неї без відповідної доплати поїхати не можемо. Нам через місяць агенство-посередник повернуло всі гроші, щоправда, через курс гривні воно втратило по кілька сотень гривень на кожному з нас.
Друзі наші також не поїхали по ранньому бронюванню та оплаті заздалегідь до Скандинавії. Якщо Акорд не планує за акційною ціною відправляти туристів, це не надійне.
Заказали с подругой и 100% оплатили в средине октября 2017 пляжный тур в Испанию на конец июля 2018 года. Через полгода с приходом весны, вместе со снегом растаяли и наши надежды на летний отдых. Нам сообщают, что меняется наша программа Серенада южного солнца, а именно: столичный город Будапешт меняется на Краков, Милан на Зальцбург, Ницца на Цюрих, Канны и Монако на Женеву, итальянское побережье Лидо ди Жезоло убирается вовсе. 10 изменений. Самое главное - из бывших 16 дней тура с 7 днями на испанском побережье с завтраками и ужинами, остается 14 дней и 3 дня в Испании. Чувствуете разницу? Паралельно объявляется новая программа один в один похожа на старую Серенаду, но уже с новым названием Курортный роман, кажется, на 70% дороже. Мы на нее без соответственной доплаты поехать не можем. Нам через месяц агенство- посредник вернуло все деньги, правда из-за курса гривны оно потеряло по несколько сотен гривен на каждом из нас.Друзья наши также не поехали по раннему бронированию и оплате загодя в Скандинавию. Если Аккорд не планирует по акционной цене отправлять туристов, значит не надежное.
Замовили з подругою і 100% сплатили в середині жовтня 2017 року пляжний тур до Іспанії на кінець липня 2018 року. Через півроку з приходом весни разом зі снігом розтанули і наші надії на літній відпочинок. Нам повідомляють, що змінюється наша програма Серенада південного сонця, а саме: столичне місто Будапешт змінюється на Краків, Мілан на Зальцбург, Ніцца на Цюріх, Канни та Монако на Женеву, італійське узбережжя Лідо ді Жезоло забирається зовсім. 10 змін. Найголовніше - з колишніх 16 днів туру з 7 днями на іспанському узбережжі зі сніданками та вечерями, залишається 14 днів та 3 дні в Іспанії. Відчуваєте різницю? Паралельно оголошується нова програма один на один схожа на стару Серенаду, але вже з новою назвою Курортний роман, здається, на 70% дорожчий. Ми на неї без відповідної доплати поїхати не можемо. Нам через місяць агенство-посередник повернуло всі гроші, правда через курс гривні воно втратило по кілька сотень гривень на кожному з нас. Якщо Акорд не планує за акційною ціною відправляти туристів, це не надійне.
З Акордом краще ніколи не їздити. Договірні відносини вони не дотримуються. Якщо Ви раптом передумали їхати, то згідно з угодою вам мають повернути гроші з певним штрафом. Але фактично Акорд ніколи гроші не повертає! Також якщо послуги були надані не ті, які обумовлені в договорі, Акорд теж не бере на себе жодної відповідальності. Туристи, зважайте на це і ніколи не плануйте відпочинок з Акордом!!!! АКОРД ВМІЄ СПОРТИТИ НАСТРІЙ І НЕ ПОВЕРНУТИ ГРОШІ ЗАГАЛЬНО!
С Аккордом лучше никогда не ездить. Договорных отношений они не придерживаются. Если Вы вдруг передумали ехать, то согласно договора вам должны вернуть деньги с определенным штрафом. Но фактически Аккорд никогда деньги не возвращает!!! Так же если услуги были предоставлены не те, которые оговорены в договоре, Аккорд тоже не берет на себя никакой ответственности. Туристы, учитывайте это и никогда не планируйте отдых с Аккордом!!!! АККОРД УМЕЕТ ИСПОРТИТЬ НАСТРОЕНИЕ И НЕ ВЕРНУТЬ ДЕНЬГИ ВООБЩЕ!