Дата придбання послуги: 03 червня 2013 Написано: 23 липня 2013 |
Турфірма: Турнет (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Замовляли автобусний тур "Мить в Італії" через менеджера Наталю. Рахунок сплатили, документи вислали, але на червень гурт не зібрався. Вирішили перенести на липень, запевнили, що група збереться 100%, т.к. там хтось на гурт купив тур. Менеджер сказала, що потрібно знову переробити документи та зателефонувати на початку липня. Дзвоню на початку липня, Наталя моя, нібито на лікарняному (хоча я так зрозуміла, що звільнилася) мене обіцяли передати іншому менеджеру і він нібито завтра мені передзвонить. З того часу мені передзвонювали лише один раз. Зазвичай я сама дзвоню по двадцять разів поспіль, щоби зі мною хтось поговорив взагалі. На липень гурт теж не зібрався, я попросила повернути гроші. При тому, що вести мій тур повинен був Ростислав, інформацію про відміну туру і повернення грошей мені повідомляють дівчатка з офісу. Коротше кажучи, обіцяли після переїзду офісу зателефонувати у понеділок-вівторок. І ось уже середина вівторка, а я все чекаю біля моря погоди.
І найбільше прикро не те, що я втрачаю гроші на % за відправлення та зняття грошей, не за гроші на кур'єра для відправлення документів два рази, а за те, що співробітники компанії так байдуже ставляться до клієнтів. Наталя була - сама люб'язність, і передзвонить, і по поличках все розкладе.. А тут виходить в колективі ніякої взаємозамінності - якщо клієнт не мій, значить його можна футболити туди-сюди.