ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ТУРОПЕРАТОР AMERIX
У цій агенції все було нормально, навіть дуже добре. Все було чудово і з рейсами. Але це були українські авіалінії та все там старе. Якби це був новий літак, то було б чудово. А так у наших перевізників нових літаків немає і виникає одне бажання, щоби нові літаки нарешті купили, щоб туристи не боялися літати. →
Не раджу звертатися до цієї фірми, працюють з клієнтами без оформлення договору, пропонують на вибір огидні готелі, при цьому вважають, що не варто читати відгуки →
Так сталося в нашому житті, що нам довелося з певних причин змінити турагентство, в якому замовляли поїздки за кордон. Новим турагентством виявилося "Соната". Це молоде турагентство. І певні побоювання були. →
Дуже уважний персонал від імені директора. Чуйна, уважна, доброзичлива, швидко реагуюча, комунікабельна. Це турагентство зацікавлене у своїх туристах, у їхньому відпочинку. Завжди приємні у спілкуванні, можуть кваліфіковано пояснити, підказати та порадити, так само як і допомогти у вирішенні часом непередбачуваних ситуацій. →
Розбрід і хитання. Професійно працюють лише продажники (щодо ВТ). Послуги продають, за слова не відповідають. Гроші заплатили, а результат нуль. Таким чином, після підписання договору, менеджера не можна було виловити телефоном, а в скайпе-ігнор. →
Добрий день друзі! Хочу залишити свій відгук про агентство Соната Тревел на вул. Дмитрієвської у Києві. Звернулась до них за оформленням візи до Великобританії Звертаю вашу увагу на те, що всі суми за послугами агентства на сайті не вірні. →