Відгук про турфірму Туроператор Amerix (Київ)

Жахливо

Дата придбання послуги: 25 червня 2015
Написано: 18 липня 2015
1.0
Турфірма: Туроператор Amerix (Київ)
Вид послуги: оформление визы

Добрий день друзі!

Хочу залишити свій відгук про агентство Соната Тревел на вул. Дмитрієвської у Києві.

Звернулась до них за оформленням візи до Великобританії Звертаю вашу увагу на те, що всі суми за послугами агентства на сайті не вірні. Суми за послуги в рази дорожчі, причому це не оформляється жодним договором. і жодними квитанціями. Це перше агентство з яким я співпрацюю і яке не оформляє жодних документів. Тому будьте обережні із платами за послуги.

Наприклад, на сайті інформація про стандартний пакет у слуг на оформлення візи до Великобританії вказана як 1800 грн. При цьому, насправді, вартість вказана агентом 150 євро.

І надані послуги були надані не якісно. Перед подачею були виявлені помилки при заповненні анкети та агент не володіє інформацією. що у візовому центрі необхідно реєструватися перед подачею документів, а не просто сидіти і чекати на ваш час. Тобто, як мінімум 30 хвилин я сиділа чекала свого часу і після мене повернули для реєстрації.

Під час очікування я спостерігала картини, коли агенти супроводжували своїх клієнтів, реєстрували їх і чекали разом із ними час подачі. У Сонаті агенти за 150 євро цього не роблять!! Напевно, не достатня сума за послуги. До того ж ця вартість найвища за такі послуги.

При реєстрації в центрі ви повинні вказати вашу електронну адресу, на яку вам надходитиме інформація про стан ваших документів. Але т.к при заповненні анкети агент вказує технічний e-mail, а ви не знаєте його, то без агента при реєстрації ви вказуєте вашу реальну адресу. Так і було зроблено мною, про що я повідомила агенту. Але вона гаряче переконувала, що вони бачитимуть інформацію про документи виключно з технічної адреси і, звичайно, інформуватимуть мене про всі рухи. Але головне завдання цієї агенції, це отримати гроші про клієнта. Все, що відбуватиметься після, це проблеми самого клієнта. Як тільки вони отримали ВРЮ вартість