ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ТУР-ВОЯЖ
Розумнички, тільки слова захоплення для цієї турфірси, підібрали тур за вимогами, бюджетом, все чітко, постійно на зв'язку, всі питання, за потребою, були вирішені. Літаємо вже раз 6-й, або 8-й і жодного разу не розчарували :) Федюк Олена – вам окрема подяка. →
Турфірму Тур-Вояж вибрали за рекомендацією близьких людей. Кращого та поважного туроператора, чим Федюк Олена, Ви точно не знайдете!) Ми з чоловіком летіли вперше, Олена підібрала для нас тур за всіма вимогами, які нас цікавили. →
Турфірму порадили колеги. Дуже сподобалося ставлення тур-оператора Євгенії. Тур був підібраний у найкоротші терміни з урахуванням всіх моїх побажань. Відпочинок вийшов чудовий. Наступного разу звернуся туди ж. →
Все гаразд, питань немає. Все швидко та оперативно. →
Все було супер! Велике спасибі менеджеру турфірми Бон-Вояж Олені! Підібрала відмінний готель (Estival Park) в Іспанії курорт Ла-Пінеда з урахуванням того, що ми їздили з дітьми. Поруч парк розваг Port Aventura. →
Літали до Туреччини. Бельдібі. Готельний гід Малік був милим доти, доки не відмовилися купити у нього екскурсії, а потім показав себе відвертим хамом. По дорозі назад в аеропорт нам пошкодили валізу і просто розвели руками, так що враження від Анекса залишилися не дуже хороші. →
Лише позитивні враження. Працівник агенства Альона дуже культурно та компетентно оформила всі документи, все пояснила, і тому організація туру була на високому рівні. Враження не обдурили наші очікування! Все було просто клас!. →
Доброго дня!!! Скористалися послугами туристичної агенції Тур-Вояж, де придбали гірськолижний тур на курорт Боровець, Болгарія. Отримали масу задоволення, яскравих вражень від катання на трасах та самого готелю, що знаходиться у лісі. →
Добрий день!Летали від фірми Тур-Вояж Донецьк до Єгипту на Новий Рік.Дуже сподобалося відпочивати,хороша організація,дякую за підібраний готель.Живлення сподобалося,і дитина була щаслива від кількість гірок!Удачі Вам дівчинки!І ВЕЛИКЕ ДЯКУЄ!Наступний раз полетимо тільки з ВАМИ!. →
Звернулася до турфірми Тур Вояж, хотіла проконсультуватися з приводу придбання туру. Господиня цієї шарашкіної контори якась Федюк чи Федько зустріла "по одягу", вона чомусь вирішила, що якщо людина не обвішана діамантами та кілограмами золота - вона не варта її найбільшої уваги. →