Дата придбання послуги: 23 листопада 2011 Написано: 04 Січня 2012 |
Турфірма: Тур-Вояж (Добропілля) Вид послуги: другие услуги |
Звернулася до турфірми Тур Вояж, хотіла проконсультуватися з приводу придбання туру. Господиня цієї шарашкіної контори якась Федюк чи Федько зустріла "по одягу", вона чомусь вирішила, що якщо людина не обвішана діамантами та кілограмами золота - вона не варта її найбільшої уваги. Грубість, хамство та нахабство – ось девіз цієї конторки.
У результаті звернулася до Тез туру і завдяки ним наша сім'я чудово провела новорічні канікули.
Тому моя вам порада: ніколи не зв'язуйтесь з такими фірмами!
Спасибі Єршова Юлія !!! По-перше, ви обслуговувалися в Добропільському офісі, де Федюк Олена Сергіївна навіть не приймає туристів, оскільки вона живе в іншому місті!!!!
Спасибо Ершова Юлия !!! Во первых вы обслуживались в Добропольском офисе где Федюк Елена Сергеевна даже не принимает туристов так как она живет в другом городе!!!!И ели вас обслужили плохо менеджеры то нужно сообщить руководителю 0509480644.
Добрий день!Летали від фірми Тур-Вояж Донецьк до Єгипту на Новий Рік.Дуже сподобалося відпочивати,хороша організація,дякую за підібраний готель.Живлення сподобалося,і дитина була щаслива від кількість гірок!Удачі Вам дівчинки!І ВЕЛИКЕ ДЯКУЄ!Наступний раз полетимо тільки з ВАМИ!
Добрый день!Летали от фирмы Тур-Вояж Донецк в Египет на Новый Год.Очень понравилось отдыхать,хорошая организация,спасибо за подобранный отель.Питание понравилось,и ребёнок был счастлив от количество горок!Удачи Вам девочки!И БОЛЬШОЕ СПАСИБО!В следующий раз полетим только с ВАМИ!!!
Зверталися цього року в тур фірму з приводу путівки, що нас обслуговувала з пошуку туру Альона. Не було грубості не хамства. Все пройшло просто супер підібрали тур до Тунісу всім задоволені. Велике спасибі особисто Альоні та фірмі Тур Вояж
Обращались в этом году в тур фирму по поводу путевки нас обслуживала по поиску тура Алена . Не было не грубости не хамства. Все прошло просто супер подобрали тур в Тунис всем довольны. Большое спасибо лично Алене и фирме Тур Вояж