ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ТУР МАЛИНА
Ми вибрали за рекомендаціями друзів, які багато років користуються послугами цієї фірми. Тур.агент Альона допомогла вибрати готель, який відповідає нашим вимогам, допомогла вирішити складнощі, які виникли з нашого боку у зв'язку з роботою чоловіка, весь час була на зв'язку, інформувала про всі дії, можливі зміни (їх не було) і робила більше, ніж входило у її обов'язки. →
За порадою знайомих звернулися до цієї турфірми. Робота менеджера сподобалася. Були запропоновані хороші варіанти з урахуванням наших побажань та потреб. В результаті подорожі залишилися дуже задоволені. →
Хочу висловити велику подяку Олені! Ви велика молодець і чудово робите свою роботу. З "Тур-маліною" жодних і ніде проблем не виникало, ні з перельотом, ні з трансфером, ні з гідами, що супроводжують. →
У цю компанію зверталися минулого року, нам підібрали хороший готель, і відпочинок вийшов на славу. У цьому році також звернулися сюди, і знову не пошкодували. з готелю. Наступного року звернемося тільки сюди. →
Компанію обрала за відгуками та зручним для мене розташуванням.Не помилилася. Директор Бухтіярова Олена, на мою думку, з тієї породи людей, які вміють слухати і чути. Пропонувала тільки перевірені готелі, була уважна до найменших побажань, цікавилася нашим відпочинком до, під час та після поїздки, демонструючи зацікавленість у якості нашого відпочинку. →
Спасибі Олені за відмінний відпочинок! Порадила нам супер готель! Спасибі! →
У зв'язку з тим, що продовжили канікули у дітей у школах, вирішили з'їздити на півдні. Вибір упав на Єгипет. Раніше їздили від іншої турфірми, але тут я її обговорювати не буду. Турмалін обрав за допомогою цього сайту і не помилився. →
Буквально місяць тому мандрували із друзями до Чорногорії з Турмаліна. Зазвичай вибираємось а кордон не менше 3 разів на рік, так що знаємо, якими бувають тур-агентства. З Турмаліною все пройшло просто чудово! Швидкий, точний підбір туру відповідно до бюджету та особистих уподобань! Приємна атмосфера, вичерпні знання та доброзичливість менеджерів. →
Дуже вдячний турфірмі Турмалін за високий професіоналізм! Вперше подорожував із цією турфірмою і був приємно здивований. Швидко, якісно, надійно оформили візу за мінімальної кількості документів і без особистої присутності! Дуже задоволений уважністю, ввічливістю та професіоналізмом співробітників. →
Ще раз хочу подякувати Бухтіярову Олену за чудово підібраний відпочинок! Спасибі вам велике! Звертаюся в Турмаліну не вперше, і постійно приємно дивуюсь підходом до клієнта та вибором туру! Цього разу ми побували в готелі Kilikya Resort Camyuvа 5*. →