Відгук про турфірму Тур-Отпуск (Луганськ)

НАЙБІЛЬШИЙ ВІДПОЧИНОК

Дата придбання послуги: 09 червня 2013
Написано: 20 червня 2013
10.0
Турфірма: Тур-Отпуск (Луганськ)
Вид послуги: пакетный тур

Всім доброго дня! Здивував факт наявності такої кількості негативних коментарів на адресу даної фірми і безпосередньо Олени Курилової... З приводу себе та свого чоловіка можу сказати точно – МИ ВСІМ БУЛИ ЗАДОВОЛЬНІ! Їздили в готель Casa del Mare, вважаю цей готель одним з найромантичніших класу люкс, спеціально для медового місяця і просто для тих, хто віддає перевагу дискотекам та шуму тиші в поєднанні зі 100% розслабленням. Документи оформили швидко, у Чорногорії був чудовий зв'язок із представниками турфірми, зробили відмінну знижку на путівку – чого ще можна вимагати? :))))) Олена - чарівна дівчина, принаймні, в моєму випадку, зрозуміла всі уподобання, зауваження, дала відповіді на всі мої численні питання про готель, чистоту моря, місце проведення медового тижня:). Так що, якщо чесно, віритися важко в те, що хтось може бути незадоволений її роботою. За день до вильоту, я приїхала до офісу фірми, щоб забрати документи, Олена була закордоном, проте Мар'яна передала всі папери без проблем. Дівчата працюють ВІДМІННО! ВСІМ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ДЯКУЮ ЗА МОЇ ЧАРІВНІ 7 ДНІВ У ЧОРНОГОРІЇ!!!!!!!

Коментарі (1) залишити коментар
аватар iginevskiy
iginevskiy

Це добре, що ви нормально і без пригод відпочили, зрозуміло, що не кожен клієнт потрапляє в нестандартні ситуації, але коли платиш чималі гроші хотілося б бути впевненим на 100%, що за тебе пам'ятають і в будь-який час готові допомогти, а не відправили і далі крутись як хочеш !!!!!!

пн, 08 лип 2013, 13:45

Інші відгуки про турфірму