Турфирма Тур де Львів

Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
8,7

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ТУР ДЕ ЛЬВІВ

Привітний персонал та чудова організація автобусного туру

їздив(а)  5 років тому
10.0

Привіт усім. Хочу поділитися враженнями від туристичної фірми Тур де Львів. Звернувся до цієї компанії за рекомендаціями знайомих і не пожалкував. Привітний персонал та зручне місцерозташування.

Відмінні люди, надійні, чесні, уважні, професійні

10.0

З "Тур де Львів" мене пов'язують вже багаторічні поїздки по Карпатах, але після моря вражень та бурі позитиву якось забувалося про те, що можна залишити відгук та публічно подякувати... Виправляю ці прикрі багаторічні помилки.

Погане обслуговування

2.0

Жахливе ставлення до клієнтів. Прочитали дуже хороші відгуки про них та вирішили придбати тур до Болгарії на 10 днів. Дівчина всі побажання записала і сказала завтра передзвонить із пропозиціями.

Гарна фірма

8.0

Вирішили нещодавно всім колективом нашої фірми провести вихідні разом. Щоб не думати, пошукали в інтернеті, хто б нам це організував. Натрапили на Тур де Львів. ми й ночували, а наступного дня у нас був квест.

Надійна фірма

7.0

Діти нашого класу вже кілька років їздити з цією фірмою. Ми вже були і в Києві, і на Закарпатті, і в замках. Дуже цікавий тур. Дітям понравилось фортеці, в яких ми побували, а особливо печери у Кривчі.

Туристич фірма Тур де Львів супер

8.0

Звернулася до туристичної фірми Тур де Львів за рекомендацією друзів і не пошкодувала. Нас цікавив відпочинок у Туречні. Менеджер даної туристичної фірми була уважною до нас і врахувала всі наші побажання.

Гарна турфірма

10.0

Вже раптом замовляю у цій агенції пакетний тур на море. Дуже мені подобається як працювати дівчата-менеджери. Добре знають готельну базу і легко можуть підібрати готель. Розкажуть про всі плюси і мінуси того чи іншого готелю.

Надійна турфірма, гарне відношення до клієнта

їздив(а)  9 років тому
9.0

Їздили з цією фірмою у Меденичі: зоопарк Лімпопо. Сподобалося, що транспорт чистий, все йшло за програмою, у програмі був аніматор, який з дітьми грався всю дорогу до зоопарку, а потім ще біля зоопарку.

Класна турфірма, швидке виконання замовлення

10.0

Замовила квест-гру "Львівські таємниці" на день народження доньки. З перших хвилин спілкування з менеджером я відчула, що це професіонал своєї справи. Квест пройшов на "УРА", діти залишилися задоволені, з купою ворожень та емоцій.

Задоволені швидкістю оформлення і гарна локація

9.0

нам важливо було швидко підібрати недорогий тур на море. зайшли в турфірму біля нас на Чорновола, бо у них на вікнах дуже кльові рекламки до Європи по 46 і 39Є. Офіс маленький, дипломи висять. Столи трохи незручні для тих хто купує, щоби побачити фотки готелів треба було монітор повертати.

1 2

Рейтинг турфірм Украины