Відгук про турфірму Феерия Туроператор (Київ)

Спасибі Феєрії!

Дата придбання послуги: 04 вересня 2012
Написано: 14 жовтня 2012
10.0
Турфірма: Феерия Туроператор (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Хочу висловити величезну подяку туристичній фірмі «Феєрія» за свою чудово проведену відпустку, а саме за автобусний тур «Європейський феєрверк»! Програма туру добре продумана, залишилося море позитивних вражень та незабутніх емоцій! Подорожую не вперше, тому знаю, про що говорю. Готелі за маршрутом були відмінні, ось тільки в Парижі готельні номери були маленькими, але для цього міста це ще далеко не найгірший варіант. Особливу подяку хочу висловити гіду Беченку Оксані за її професіоналізм, за турботу та відмінний настрій упродовж усього туру! Також дякую менеджерам даного туру за те, що приділили увагу і за подаровану можливість побачити Європу з іншого боку. Феєрія – молодці!

Коментарі (3) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар patriot8686
patriot8686

Деяким щастить. Але здебільшого самі собі пишуть.

ср, 01 сер 2018, 21:38
аватар lborina
lborina

Замовили з подругою і 100% сплатили в середині жовтня 2017 року пляжний тур до Іспанії на кінець липня 2018 року. Через півроку з приходом весни разом зі снігом розтанули і наші надії на літній відпочинок. Нам повідомляють, що змінюється наша програма Серенада південного сонця, а саме: столичне місто Будапешт змінюється на Краків, Мілан на Зальцбург, Ніцца на Цюріх, Канни та Монако на Женеву, італійське узбережжя Лідо ді Жезоло забирається зовсім. 10 змін. Найголовніше - з колишніх 16 днів туру з 7 днями на іспанському узбережжі зі сніданками та вечерями, залишається 14 днів та 3 дні в Іспанії. Відчуваєте різницю? Паралельно оголошується нова програма один на один схожа на стару Серенаду, але вже з новою назвою Курортний роман, здається, на 70% дорожчий. Ми на неї без відповідної доплати поїхати не можемо. Нам через місяць агенство-посередник повернуло всі гроші, щоправда, через курс гривні воно втратило по кілька сотень гривень на кожному з нас.
Друзі наші також не поїхали по ранньому бронюванню та оплаті заздалегідь до Скандинавії. Якщо Акорд не планує за акційною ціною відправляти туристів, це не надійне.

нд, 19 сер 2018, 15:08
аватар lborina
lborina

Замовили з подругою і 100% сплатили в середині жовтня 2017 року пляжний тур до Іспанії на кінець липня 2018 року. Через півроку з приходом весни разом зі снігом розтанули і наші надії на літній відпочинок. Нам повідомляють, що змінюється наша програма Серенада південного сонця, а саме: столичне місто Будапешт змінюється на Краків, Мілан на Зальцбург, Ніцца на Цюріх, Канни та Монако на Женеву, італійське узбережжя Лідо ді Жезоло забирається зовсім. 10 змін. Найголовніше - з колишніх 16 днів туру з 7 днями на іспанському узбережжі зі сніданками та вечерями, залишається 14 днів та 3 дні в Іспанії. Відчуваєте різницю? Паралельно оголошується нова програма один на один схожа на стару Серенаду, але вже з новою назвою Курортний роман, здається, на 70% дорожчий. Ми на неї без відповідної доплати поїхати не можемо. Нам через місяць агенство-посередник повернуло всі гроші, правда через курс гривні воно втратило по кілька сотень гривень на кожному з нас. Якщо Акорд не планує за акційною ціною відправляти туристів, це не надійне.

нд, 19 сер 2018, 18:08
аватар Lenchiiik
Lenchiiik

З Акордом краще ніколи не їздити. Договірні відносини вони не дотримуються. Якщо Ви раптом передумали їхати, то згідно з угодою вам мають повернути гроші з певним штрафом. Але фактично Акорд ніколи гроші не повертає! Також якщо послуги були надані не ті, які обумовлені в договорі, Акорд теж не бере на себе жодної відповідальності. Туристи, зважайте на це і ніколи не плануйте відпочинок з Акордом!!!! АКОРД ВМІЄ СПОРТИТИ НАСТРІЙ І НЕ ПОВЕРНУТИ ГРОШІ ЗАГАЛЬНО!

чт, 21 тра 2020, 09:07
аватар Lenchiiik