Дата придбання послуги: 27 серпня 2010 Написано: 14 вересня 2010 |
Турфірма: Феерия Туроператор (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Хочемо подякувати турфірмі "Феєрія" за чудовий відпочинок у турі "Перлини Адріатики" 27.08.-07.09.2010. Особливу подяку висловлюємо нашому гіду Юлії Шіяненко. Все було організовано чудово. Вразили екскурсії, особливо на Плітвицькі озера. Побувати на цих озерах радимо всім, хто мандрує Хорвітією. Усю красу озер не описати словами, краще побачити. Також велике спасибі нашим водіям Юрі та Саші, молодці хлопці. До нових зустрічей з "Феєрією". Ваші туристи Петя та Ніна.
Ніна, розкажіть, будь ласка, докладніше, як пройшов тур, які були недоліки (і чи були вони). Чи можете дати поради щодо цього туру? Я зазвичай їжджу з Акорд Туром. Але хочу поїхати в цей тур влітку з Феерією. Спасибі заздалегідь за відповідь
Нина, расскажите, пожалуйста, поподробнее, как прошел тур, какие были недочеты ( и были ли они).Можете ли дать советы по данному туру? Я обычно езжу с Аккорд Туром. Но хочу поехать в этот тур летом с Феерией.rnСпасибо заранее за ответ
Тільки-но повернулися з туру Перлини Адріатики організованим туроператором Арабелла. Відпочили чудово! Цікава програма, Дельфін 2* комфортний готель із чудовим пляжем, смачною кухнею та чистенькими зручними номерами. З балкона у нас відкривався чудовий вид на море. Сподобалася Венеція. Дуже добре продумано, що в нас там був цілий день.
Только вернулись из тура Жемчужины Адриатики организованным туроператором Арабелла. Отдохнули отлично! Интересная программа, Дельфин 2* комфортный отель с замечательным пляжем , вкусной кухней и чистенькими удобными номерами. С балкона у нас открывался прекрасный вид на море. Понравилась Венеция. Очень хорошо продуманно, что у нас там был целый день.Благодарим нашего руководителя Викторию Чистосердову за ее прекрасные организаторские способности, за умение найти чуткий подход к каждому туристу,