Відгук про турфірму Феерия Туроператор (Київ)

Ми прибули з Амстердаму!

Дата придбання послуги: 27 квітня 2013
Написано: 26 травня 2013
4.0
Турфірма: Феерия Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Шановні розсудливі Люди, обираючи собі тур, прийміть до уваги, що менеджер з цього напрямку Юдіна не уважна до усних побажань туристів (поселила до молодої сімейної пари дівчину (сестру дружини)), гід (Богдан Артеменко) і себе не може організувати, не кажучи вже групі 56 чоловік. Якщо Ви все ж таки зупинили свій вибір на цій конторі, майте на увазі, ваші усні побажання та прохання ніхто враховувати не збирається, тому всі побажання надсилайте письмово і вимагайте підтвердження від Юдіної.

Ми їздили в тур з 27.04.13 до 5.05.13. Переїзди тяжкі. Гід намагався в дорозі щось розповідати про Польщу, але кожне слово йому давалося з потугами - папірець трясся.

Після обов'язкової програми по місту, наш гід вимовляв фразу - ось тут ви можете пообідати і сходити в туалет, на це вам 45 хвилин - і зробивши широкий круговий жест рукою, віддалявся зі своєю Принцесою, залишаючи напризволяще не володіють англійським пенсіонерам. А повертався із 15 хв. запізненням. Автобус подавався завжди з 15 хв запізненням. При виникненні неприємних інцидентів гід морозився, залишаючи туристів віч-на-віч зі своїми проблемами та розбірками - так поспішав усамітнитися з Принцесою.

У тих поодиноких випадках, коли брався екскурсовод – він був один на всі 56 людей, хто розштовхав компаньйонів – той щось почув. Коли їхали зі Львова до Києва, наш гід передав груповий квиток одному з групи киян, який приперся не до подачі поїзда, а до самого відправлення – можете уявити, що довелося вислухати від провідника при спробі пройти у вагон.

Тур насичений, цікавий, АЛЕ ОРГАНІЗАЦІЯ НІЯКА!!!! Тож наш тур закінчився зіпсованим настроєм.

Ми надіслали офіційну претензію, на яку отримали формальну відписку від Юдіної з пакетом макулатури (копією листування), де, звичайно, не було від нас побажань жити втрьох. Плануємо продовжити діалог у суді.