Дата придбання послуги: 25 червня 2018 Написано: 16 липня 2018 |
Турфірма: Феерия мандрив на Артема (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Їздили з чоловіком у тур парками розваг в Європі (на жаль, назви туру не запам'ятала) з 29.06.18 по 09.07.18 р. Давно хотіла поїхати в цей тур і особливо не цікавилася турфірмою-організатором, але за день до вильоту прочитала відгуки і дуже розтроїлася, наперед себе накрутила, тому після приїзду відразу вирішила відписатися, щоб інші туристи даремно
не нервували.
Не вірте негативним відгукам, сміливо їдьте із цією компанією відпочивати. не пошкодуєте!!!
Детальніше про тур: тур включав поїзди по парках розваг,
аквапарком тощо. Німеччини, Бельгії, Франції + огляд Амстердаму та
вільний час у Парижі (кому цікаво докладніше розповім), змішаний авіо+автобус.
Гід була Жанна Онищенко-просто чудовий гід, величезне їй спасибі!
1. Тур був організований чудово, все, що було включено в програму і за що оплачені гроші було надано, жодних форс-мажорів не було.
Екскурсії проводилися цікаво, навіть із приємними сюрпризами.
2. Готелі були скрізь 4*, лише у Парижі 2*. Звичайно, європейські 4* (це не Єгипет чи Туреччина). Єдине не сподобався готель в Еммені (Голландія), але тут питання не до турфірми, а до готелю на 4* явно не тягне. Втім, готелі були хорошими, все чисто, сервіс нормальний, поселяли відразу по приїзді, сніданок смачний та різноманітний. У Берліні готель був просто шикарний. Місце розташування готелів хороше, зручне для самостійних прогулів по місту, в основному скрізь у центрі
3. Автобус чистий, зручний, водій добрий, кондиціонер працював.
4. На платні екскурсії їздити не змушували, все було за бажанням.
5. Для тих, хто хотів сам погуляти містом, Жанна давала карти та
пояснювала як куди дістатися, так само всіх навчила користуватися паризьким метро, щоб самі довго не мучилися, особливо ті, хто іноземний не знає. Вцілому Жанна допомагала всім, чим могла, з будь-яким питанням можна було звернутися-вирішити, розповідала куди краще сходити, де дешевші магазини/заклади і т.д.
6. Переліт був із МАУ.
Для інтересу прорахувала скільки б обійшлася така поїздка, якби їхали самі - за моїми підрахунками точно не дешевше, а то й дорожче.
Надалі планую ще жодного разу їздити з цією компанією і все рекомендую користуватися їхніми послугами! А негативні відгуки про них особисто для мене не зрозумілі, я ні на хвилину не пошкодувала, що поїхала в цей тур!
Ну і чудово! Те, що Ви назву туру не запам'ятали, вже говорить про те, що Ви людина позитивна і особливо не морочитеся, і на дрібні деталі взагалі уваги не звертаєте. Ми теж з Феерією двічі їздили, так само як і Ви, авіа – автобус, і готель теж усі були четвірки, що нас приємно здивувало. загалом я теж Феєрії ставлю плюс.
Ну и замечательно! То, что Вы название тура не запомнили, уже говорит о том, что Вы человек положительный и особо не заморачиваетесь, и на мелкие детали вообще внимания не обращаете. Мы тоже с Феерией дважды ездили, так же как и Вы, авиа - автобус, и отель тоже все были четверки, что нас приятно удивило. в общем я тоже Феерии ставлю плюсик.