Дата придбання послуги: 07 червня 2013 Написано: 07 червня 2013 |
Турфірма: Форте-В (Кропивницький) Вид послуги: другие услуги |
Зіткнулася з цією фірмою двічі, перший раз, взимку 2013р., хотіла поїхати до Карпат - прийшла до них в офіс м.Кіровоград пер-к Декабристів 5, нахамили практично відразу, як почала ставити питання, причому хамит сама так звана "директриса" Вікторія (просто таких людей інакше назвати не можна). Звичайно, я з ними не поїхала, обрала іншу турфірму.
Вдруге довелося до них звернутися у червні 2013 року, хоча не дуже хотілося, але довелося. Спочатку я зв'язалася з ними по телефону, з'ясувала те, що мене цікавило (а це просто проїзд туди-назад), телефоном розмовляла з менеджером, який не дуже в курсі що, як, куди, постійно перепитувала у "директриси", потім вона вирвала трубку і сказала в грубій формі, звичайно, напевно інакше людина просто не вміє, що консультації по телефону ми не даємо, приходьте в офіс. Через два дні я прийшла заплатити гроші за проїзд, і почалося.
По телефону сказали що виїзд у 24,00 (тим більше я називала їм дату мого виїзду) в офісі мені відповіли в цей час немає виїзду, тільки о 06,00, але мені цей час не підходить, так як я вже домовилася про зустріч з людьми, куди я їхала. На мій аргумент про те, що ви сказали, що виїзд в 24,00 є, я почула відповідь від "директриси" я Вам особисто нічого не говорила, тобто, що кажуть її менеджери це так......просто слова. .. Потім мені було сказано "Мені Ви не подобаєтеся і я приймаю рішення, кому продавати квитки кому немає" і попросили знову ж таки в хамській формі покинути їх офіс, з погрозами якщо самі не підете, ми Вас виведемо, тому що у них знаходився ще клієнт, за якого вони переживали, що він може погано про них подумати.
Загалом я дуже розчарувалася, і не раджу мешканцям міста Кіровоград звертатися до фірми "Форте-В", якщо Ви не бажаєте зіткнутися з таким хамством.