ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ФІЄСТА-ТУР
Нас не попередили, що в країні, куди ми їдемо, буде туристичний збір і не попередили про те, що потрібно буде доплачувати за готель, а так все було добре. Були затримки та перенесення авіарейсів, але нічого критичного. →
Хочу залишити відгук про агенцію "Фієста-тур" у м. Черкаси. Нам усе понравилось, в агенції запропонували готель, усі розповіли. Все було чітко, всі за пунктами розклали, жодних нарікань у нас на агенцію немає. →
Можна відзначити якість обслуговування, саме - індивідуальний підхід під час добору туру в стислі терміни з урахуванням обмеженого бюджету туристів; надання інформаційної підтримки при покупці туру, а якщо потрібно, і під час самого туру (по екскурсіям, обміну валют, місцевим звичаям, пам'яткам, як куди дістатися). →
Якість обслуговування в агентстві сподобалося, все було на найвищому рівні. Перенесення рейсу було на 10 годин пізніше по дорозі назад. Ці 10 години ми провели на ресепшені в готелі. →
Послугами турфірми користувалися вперше, фірму обирали через інтернет за відгуками та рейтингом. Закордоном вперше, трохи боялися, обрали Туреччину. Дівчаткам вдячні за готель, тому що спочатку ми були не дуже впевнені з вибором, хотіли на першій лінії, а у нас був готель на другій . →
Почну по порядку. Поїздка до Іспанії у вересні була спонтанною. Практично щороку їздимо до Туреччини чи Греції, вирішили з дружиною змінити обстановку і не знали який курорт вибрати. Звернулися в тур агентство, на нашу ХОЧУ менеджери порадили розглянути Францію та Іспанію. →
Звернулися до Фієстатуру за рекомендацією друзів. Купували тур в Індію за кілька днів, дуже переживали за візи. Візи зробили за день. Залишились задоволені обслуговуванням. Приємні та професійні менеджери, розповідають зрозуміло та доступно. →
На сайті Акорда вибирала нам з чоловіком тур, зайшла в розділ де купити в Черкасах і Фієста-тур була під номером один. Вирішила зателефонувати їм і дізнатися про тури, що можуть запропонувати, що порадять. →
Щиро вдячні Богу за те, що привів нас до цієї агенції. Хочеться виразити велику подяку колективу за їхнє уважне ставлення, за професійну рекомендацію щодо туру. Подорож, відпочинок - це було не перевершено! Хочеться сказати: "Ви з нами в серці, Ви з нами навіку, тепер ми Ваші постійні клієнти. →
Довго обирали турагенство і мої друзі порадили мені звернутися до Фієста-ТУР Мережа агенцій Гарячі тури — вул. Ярославська, 9, т.к. подорожували з ними вже. Було дуже приємно познайомитись із привітними, добрими, усміхненими співробітниками. →