Турфирма Фієста-ТУР

Черкаси вул.Благовісна, 180 (напроти центрального ринку)
(67) 9199456, (50) 6290539
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,6

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ФІЄСТА-ТУР

їздив(а)  6 років тому
8.0

Нас не попередили, що в країні, куди ми їдемо, буде туристичний збір і не попередили про те, що потрібно буде доплачувати за готель, а так все було добре. Були затримки та перенесення авіарейсів, але нічого критичного.

їздив(а)  7 років тому
10.0

Хочу залишити відгук про агенцію "Фієста-тур" у м. Черкаси. Нам усе понравилось, в агенції запропонували готель, усі розповіли. Все було чітко, всі за пунктами розклали, жодних нарікань у нас на агенцію немає.

їздив(а)  6 років тому
10.0

Можна відзначити якість обслуговування, саме - індивідуальний підхід під час добору туру в стислі терміни з урахуванням обмеженого бюджету туристів; надання інформаційної підтримки при покупці туру, а якщо потрібно, і під час самого туру (по екскурсіям, обміну валют, місцевим звичаям, пам'яткам, як куди дістатися).

їздив(а)  7 років тому
9.0

Якість обслуговування в агентстві сподобалося, все було на найвищому рівні. Перенесення рейсу було на 10 годин пізніше по дорозі назад. Ці 10 години ми провели на ресепшені в готелі.

Гарна турфірма

їздив(а)  8 років тому
10.0

Послугами турфірми користувалися вперше, фірму обирали через інтернет за відгуками та рейтингом. Закордоном вперше, трохи боялися, обрали Туреччину. Дівчаткам вдячні за готель, тому що спочатку ми були не дуже впевнені з вибором, хотіли на першій лінії, а у нас був готель на другій .

Відпочинок вдався

їздив(а)  10 років тому
10.0

Почну по порядку. Поїздка до Іспанії у вересні була спонтанною. Практично щороку їздимо до Туреччини чи Греції, вирішили з дружиною змінити обстановку і не знали який курорт вибрати. Звернулися в тур агентство, на нашу ХОЧУ менеджери порадили розглянути Францію та Іспанію.

Гарна турфірма

їздив(а)  9 років тому
10.0

Звернулися до Фієстатуру за рекомендацією друзів. Купували тур в Індію за кілька днів, дуже переживали за візи. Візи зробили за день. Залишились задоволені обслуговуванням. Приємні та професійні менеджери, розповідають зрозуміло та доступно.

Залишились задоволені.

їздив(а)  10 років тому
10.0

На сайті Акорда вибирала нам з чоловіком тур, зайшла в розділ де купити в Черкасах і Фієста-тур була під номером один. Вирішила зателефонувати їм і дізнатися про тури, що можуть запропонувати, що порадять.

Фахова агенція

їздив(а)  11 років тому
10.0

Щиро вдячні Богу за те, що привів нас до цієї агенції. Хочеться виразити велику подяку колективу за їхнє уважне ставлення, за професійну рекомендацію щодо туру. Подорож, відпочинок - це було не перевершено! Хочеться сказати: "Ви з нами в серці, Ви з нами навіку, тепер ми Ваші постійні клієнти.

Класний відпочинок!

їздив(а)  11 років тому
10.0

Довго обирали турагенство і мої друзі порадили мені звернутися до Фієста-ТУР Мережа агенцій Гарячі тури — вул. Ярославська, 9, т.к. подорожували з ними вже. Було дуже приємно познайомитись із привітними, добрими, усміхненими співробітниками.

1 2 3

Рейтинг турфірм Украины