Дата придбання послуги: 09 червня 2012 Написано: 12 липня 2012 |
Турфірма: ЦМС Восток-Запад (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Нарешті моя мрія здійснилася… Щойно повернулася зі Святих Почаївських земель. Висловити пережиті емоції майже неможливо! Це треба побачити! А головне – відчути!
Але почну спочатку. Туристичних фірм, які пропонують поїздки даного типу чимало у столиці. Обдзвонивши чимало з них, поспілкувавшись із менеджерами, я довго не вагалася, одразу зупинила свій вибір на тур.фірмі «Схід-Захід». Мені відразу запропонували досить доступні ціни, розповіли про всі особливості поїздки до Почаїв, зорієнтували за маршрутом, відповідали на всі питання, що мене хвилювали. Сумнівів не лишилося зовсім! Я їду з «Схід-Захід»!
Дуже хвилював момент нічного переїзду, але побачивши в день відправлення комфортабельний автобус, оснащений кондиціонером, ДВД, всі переживання зникли. Дорогою все було дуже зручно та комфортно.
Не встигли ми прибути до Почаєва, нас уже чекав екскурсовод Микола. Людина дуже знана, цікава. За цілий день, супроводжуючи нас, він розповів багато цікавого і пізнавального про місця, де ми були, висвітлив як релігійні, так і історичні та культурні особливості Почаївських земель. Неможливо було відірватись від його розповіді!
Ми відвідали Почаївську Лавру, де почули силу та благодать багатьох святинь: Ікони Почаївської Божої Матері, Почаївської Братської Ікони, відбиток стопи Богородиці, мощів Святих Амфілохія та Іова Почаївських.
Потім переїзд до Скиту Святого Духа. Розповісти про красу цих місць – це нічого не сказати! Такі місця треба бачити на власні очі! Саме тут нам відкрилася можливість відчути благодать, що йде від 2,5-тонного дзвону, що дарує своє звучання лише у неділю та у великі свята; також кожен зміг зодягти хрест Микити Столпніка, який теж, як і більшість святинь, є чудотворним.
Далі за маршрутом с.Онішківці. Хто збирається до Почаїва, обов'язково відвідує чудодійний джерело Праведної Анни. Про його особливість вже давно знають навіть закордоном. І люди їдуть у надії отримати зцілення. І диво стається! Знову варто подякувати екскурсоводу Миколі, який запропонував нам відвідати ще один джерело, про яке мало хто знає. Джерело Святого Духа. Тому лише нашій групі випала можливість поринути відразу в два! джерела!!
Слідом за розкладом був смачний домашній обід! І переїзд до м.Кременець у Жіночий Богоявленський Монастир. Це місце не стало виключенням за кількістю чудодійних святинь та неймовірної краси природи. А ще трав'яний чай та квас, який просто варто скуштувати!
Відвідання такого Святого місця було б неможливим, без високої професійності організатора Дмитра. Говорять, скільки людей – стільки й думок! Думки всієї групи були одностайні – саме Дмитро зміг організувати все на такому високому рівні, що ніхто не залишився розчарованим після поїздки! А це варто великих зусиль!
І зрештою хочу додати: всі їдуть у Почаїв зі своєю бідою, проблемою, горем, несчастьем, хворобою, розчаруванням, заплутаністю в собі… Але кожен повертається іншим чоловіком. Святі місця творять чудеса! Можливо і не відразу, з годиною до кожного, хто їхав з вірою і надією в серці прийде зцілення. Кожен відчує – зміни відбуваються і лише у кращий бік! Особисто я вірила… Мені це допомогло!
Дякую турфірмі «Схід-Захід» за те, що допомогли, організували! Відтепер немає жодних сумнівів, наступні поїздки будуть лише з Вами!