Турфирма Щасливий квиток

Київ Мала Житомирська 13/6 (м. Майдан Незалежності)
(93) 4248153, (67) 4636435

Запропонували чудовий готель. Вкотре залишився задоволений роботою ТА

Відмінне ТА

їздив(а)  5 років тому
10.0

Користуюся послугами цього ТА не вперше. Всім задоволений.

Відгук туриста ANEX tour

8.0

Претензій до агенції, в якій я оформлювала тур, у мене немає. Нам розповіли всю інформацію про тур, дуже швидко все оформили, було все чудово. У плані організації та оформлення документів мені все понравилось.

Відгук туриста ANEX tour

7.0

Щодо обслуговування, то ніби все нічого, а ось з боку гіда від Анекс туру - я б взагалі оцінку в 1 бал поставив. Повинні пропонувати безкоштовні оглядові екскурсії, але цих екскурсій не було, тільки намагався продати дорогі екскурсії, які у рази дорожчі коштують, ніж у нормальних агентствах.

Хлопці гарні, але трохи не зрозуміли одне одного.

8.0

Щасливий квиток обрала за найвищим рейтингом на ТурПравді. Зрозуміла, що не хочу залишатися на свій День народження в Україні і хочу швидше виїхати. Так, і втомлена була неабияк. Зняла оцінки за нерозуміння того, чого я хочу і мені не пояснили, як вчинити, якщо готель мені не сподобається.

чудові хлопці з офісом у центрі міста

10.0

Відмінне агентство: кілька днів ретельно підбирали готелі за моїми запитами та виставленим бюджетом. Все пройшло гладко, ціною та якістю готелю залишився задоволений!

Традиційно все гаразд

їздив(а)  7 років тому
10.0

Спасибі Вікторії, Євгену та Альоні за підбір та оформлення туру. Традиційно все гаразд.

Не віриться, що минуло вже понад 5 років...

10.0

Понад п'ять років повної довіри та взаєморозуміння в роботі з цією компанією. Дивно як молоді хлопці крім турботи та дивовижної лояльності можуть запропонувати такий запас досвіду та знань. Судячи з інших відгуків, вдячних клієнтів, як я багато, відповідно така позитивна практика не змінюється з роками!.

Приємно спілкуватися із професіоналами

10.0

Якщо ви любитель турецьких готелів, тут ви знайдете найкращі рекомендації. Якщо ви вибираєте оптимальне місце в Єгипті, тут країну знають не з чуток. Перевірено роками співпраці. Знайомі також зверталися Шрі-Ланкою, Тайландом, Еміратами - всі отримали те, що хотіли.

Хлопці, які вкладають у свій розвиток

10.0

Знаючи вас з моменту її створення, можу сказати з упевненістю – ви реально ростете та розвиваєтеся, витрачаючи на це гроші та свій час. До ваших рекомендацій можна і потрібно прислухатися – у моєму випадку робота з вами – це вибір з того, що мені підходить.

1 2 3

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми

• 7.8
    Сеть агентств TUI
    ул. Срибнокильская, 22, 2-й этаж (м. Осокорки)
  • 2.6
    Альф
    вул. Володимирська, 19А (м. Майдан Незалежності)
  • Севил
    ул. Софиевская 6, оф.207 (м. Майдан Незалежності)
  • 10.0
    Sun Road
    пер.Т.Шевченко 18/19 3 этаж налево (м. Майдан Незалежності)
  • Travel Salon
    Михайловская 17/2 (м. Золоті ворота)
  • Усі турфірми Київ