ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ЭЛИТА-ТУР
Відправили дитину та бабусю із групою до Болгарії. З власної провини зняли бабусю на кордоні з Румунією (непорядок із документами). Представник турфірми (Мстислав), незважаючи на вихідний день, оперативно включився у процес вирішення важкої ситуації та опрацьовував різні рішення, включаючи знайомства та зв'язки в інших регіонах. →
Почну з організаційної компанії Еліта тур. У нас була велика група дітей, 2 автобуси.. на інформаційній зустрічі була присутній директор фірми Гусейнова Т, зібрали документи, гроші і розповіли батькам, що чекає дітей у таборі. →
Цього літа відвідали комплекс "Мідія гранд" Цей чудовий відпочинок запам'ятається довго. Ми тут уперше. І дуже задоволені всім, нас привітно зустріли, розселили. Велику увагу приділяли будь-якому нашому проханню. →
Летів син 14 років з групою,рей Візейр попросили на 1 квиток 4000грн,Після став розбиратися - вартість квитка 2870грн, Навіть з урахуванням квитка на супроводжуючого кожен переплатив + - 500 грн. Перевіряйте вартість квитків --- ОБМАНУЮТЬ !!!. →
Хотілося б висловити щиру подяку "Еліті-Тур" за чудовий відпочинок наших дітей у дитячому таборі "MEDIA GRAND". Після повернення діти залишилися дуже задоволені організацією поїздки до табору. Сервіс був на найвищому рівні. →
Шановні батьки, які планують відправити своїх дітей, на відпочинок до дитячого табору "Midia Grand Resert" у Болгарії та хочуть скористатися послугами туристичної компанії Еліта-Тур Київ (Еліта Тур, ст. →
Шановна Тетяно Володимирівна та весь колектив туристичної фірми «Еліта-тур»! Від себе особисто, а також від імені батьків та дітей спеціалізованої школи №57 хочемо висловити свою подяку за незабутні весняні канікули, які ми провели в турі Польща-Чехія-Німеччина, чудово організованому Вашою фірмою! Чудова архітектура Кракова, Праги та Дрездена, дивовижна історія цих міст, а найголовніше – захоплюючі розповіді гідів захопили не лише дорослих, а й дітей настільки, що вони навіть змагалися одне з одним! Так що, незважаючи на далеко не весняну погоду, всім хотілося ще трошки пройтися стародавньою празькою бруківкою, послухати бій курантів на Староміській площі, загадати ще одне бажання на мосту біля статуї святого Яна Непомуцького, помилуватися пишнотою Співаючих Фонтанів, прокотитися на кораблику по хвилях. →
Друзі хочу поділитися своїми враженнями про відпочинок, бо бачу, що тут багато негативу назбирали, а в мене зовсім протилежна думка. Під час поїздки мені все дуже сподобалося, працює команда професіоналів, і це дуже приємно, що в Україні є такий сервіс. →
Вже по дорозі до готелю дізналася, що везуть замість обіцяного готелю «Midia Grand Resert 4*» зовсім в інше місце – на кшталт той готель виявився не готовим. Як же Еліта-Тур вміє гарно заливати людям очі – як же я купилася на всі їхні зазивалівки. →
У ПП «ЕЛІТА-ТУР» халатне ставлення до своєї роботи та дітей, жодної організації, на запитання надають неправдиву інформацію – просто брешуть. Документи оформлюють із порушенням законодавства. →