Дата придбання послуги: 25 квітня 2012 Написано: 11 липня 2012 |
Турфірма: Элита-Тур (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Вже по дорозі до готелю дізналася, що везуть замість обіцяного готелю «Midia Grand Resert 4*» зовсім в інше місце – на кшталт той готель виявився не готовим. Як же Еліта-Тур вміє гарно заливати людям очі – як же я купилася на всі їхні зазивалівки. Якби хоч поселили в такого ж рівня готель, а так - замість 4* було 3*, не було жодних "2 НАЙБІЛЬШИХ БАСЕЙНА НА БАЛКАНАХ - 2400 кв. м. з острівцями та містками" - моя дитина заради них туди і їхала ( крім моря звичайно). Натомість маленький басейн. Було у тому заманиловке, що у вартість включено - * користування лежаками і парасольками;
* одна екскурсія; - не було жодних екскурсій;
* бездротовий інтернет зв'язок WI-FI - за інтернет заплатила, тому що не відпускали з роботи, парасольку дали друзі з підстилкою, але на пляжі біля води не сядеш - женуть за парасольки, звідки морем і не пахне. 50 м від моря перетворилися на 500, у їдальню за спекою ходили в інший готель теж метрів 500. Вдруге потрапили в те саме місто, а хотілося ж нові місця впізнавати. У номері три кімнати – шість чоловік, щоб потрапити в душ, стоїш у черзі – нормально? У кімнаті, як обіцяно - балкона не було, а лише вікно, під яким постійно курили і справляли потребу і всі ці запахи йшли нам у вікно. Приїхали о десятій вечора – вечерею ніхто не погодував, а у день вильоту, за який було оплачено – не хотіли пускати на обід. Звір-Сніжана - завідувачка їхньої їдальні не пускала дітей. Та й харчування не завжди тішило – те, що не доїли в обід, давали на вечерю. У номерах розводять наших – у списку є ножі, у номері при заселенні їх немає та при виселенні змушують за них платити. І прикро те, що цілий рік я - мати, яка сама ростить сина, зі здоров'ям нижче за середнє, горбатилася, щоб заробити на цю відпустку і отримати від неї разом із сином максимум задоволення. Втім, за такі гроші я могла б відпочити набагато краще, тому розповідаю всім своїм друзям та знайомим, а вони роблять висновки – з яким тур-оператором та в яку країну їхати.