Відгук про турфірму Элита-Тур (Київ)

Незабутні весняні канікули

Дата придбання послуги: 12 березня 2013
Написано: 17 квітня 2013
10.0
Турфірма: Элита-Тур (Київ)
Вид послуги: пакетный тур, отель, оформление визы, оформление загранпаспорта

Шановна Тетяно Володимирівна та весь колектив туристичної фірми «Еліта-тур»!

Від себе особисто, а також від імені батьків та дітей спеціалізованої школи №57 хочемо висловити свою подяку за незабутні весняні канікули, які ми провели в турі Польща-Чехія-Німеччина, чудово організованому Вашою фірмою!

Чудова архітектура Кракова, Праги та Дрездена, дивовижна історія цих міст, а найголовніше – захоплюючі розповіді гідів захопили не лише дорослих, а й дітей настільки, що вони навіть змагалися одне з одним! Так що, незважаючи на далеко не весняну погоду, всім хотілося ще трошки пройтися стародавньою празькою бруківкою, послухати бій курантів на Староміській площі, загадати ще одне бажання на мосту біля статуї святого Яна Непомуцького, помилуватися пишнотою Співаючих Фонтанів, прокотитися на кораблику по хвилях. …

Хочеться відзначити добре організоване триразове харчування – різноманітні сніданки, завжди свіжі та гарячі обіди та вечері, що має виняткове значення у поїздках з дітьми.

Розміщення в сучасних 4-зіркових готелях, розташованих неподалік від історичної частини міста, із затишними, комфортними номерами, просторими холами, де діти могли погратися і поспілкуватися ввечері також заслуговує на особливу увагу та подяку.

Особлива подяка за високий професіоналізм, дружелюбність до дітей, нескінченну віддачу та любов до своєї роботи організатора нашої групи – Євгена Волкова. Протягом усієї поїздки Євген робив все для того, щоб зробити наш відпочинок ще більш комфортним та цікавим – це і фільми про міста, якими ми подорожували, і чітко організована, без жодної затримки екскурсійна програма, та гнучкість прийняття рішень у зв'язку з непростими погодними умовами. і віковими особливостями групи, і виконання всіх наших численних прохань, і бажання показати і розповісти ще більше, ніж це передбачено програмою!.. Але що найважливіше – тепле, дружнє ставлення абсолютно до кожної дитини та дорослого.

На жаль, усі дні пролетіли дуже швидко, але вражень від туру вистачить надовго! Всі діти та дорослі з нетерпінням чекають наступних канікул та сподіваються на допомогу «Еліти-тур» в їхній організації!

Велике вам спасибі!

Вчителі с/ш №57 Федотова Є.М., Запольський Ю.А., Липко Л.А.