Турфирма 1001 ночь

Київ проспект Героев Сталинграда 27 (м. Мінська)
(044) 3316447, (067) 5048931
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ 1001 НОЧЬ

Позитивно та професійно

їздив(а)  11 років тому
10.0

Дякуємо за навчання менеджерові Мариночці! Кваліфікована, досвідчена, професіонал своєї справи і просто позитивна та приємна людина. Курси пройшли цікаво та змістовно!

Все на найвищому рівні

їздив(а)  11 років тому
10.0

Перше що сподобалося - це мила дівчина, яка гостинно зустріла в офісі фірми і запропонувавши мені чашечку ароматного чаю ми занурилися у вибір подорожі ... Спочатку я боялася що так і не визначуся з вибором туру, але уважно вислухавши всі мої побажання пару варіантів .

Марина-мій найкращий учитель, дуже цікаві курси:)

10.0

Дуже рада, що обрала займатися у Марини, дуже доступно і зрозуміло подається весь матеріал. Так як заняття проходять індивідуально-вся увага приділяється вам і це величезний плюс! З радістю йшла на кожне заняття, ще більше захворіла на подорожі:) Так само їздила від Марини на відпочинок до Туреччини - все було на найвищому рівні, приїхала дуже задоволена, ще раз переконалася в тому, що ходжу вчитися до професіонала.

Дякуємо за навчання

10.0

Спасибі Марині за навчання – за курсом "Організація туристичного бізнесу", дуже доступне викладання, до всіх питань докладний підхід. Бажаю успіхів Вашій Турфірмі. Катерина

Курси, що піднімають настрій)

9.0

Хочу подякувати курсам "1001 ніч" за якісне та цікаве навчання професії менеджера з туризму. Заняття проходили дуже позитивно та пізнавально, викладач Марина розповідала багато дивовижних фактів та ситуацій із власної практики.

Знання-запорука успіху

10.0

Добрий день. Хотіла висловити велику подяку турфірмі "1001 ніч" за чудове навчання на курсах Організація туристичного бізнесу. Давно мріяла відкрити свою турфірму, але не маючи освіти у цій сфері та досвіду, боялася починати.

Дякуємо за відпочинок

10.0

Доброго дня, мене звуть Катерина. Звернулася до турфірми "1001 ніч" за рекомендацією подруги і не пожаліла ні на крапельку. Давно мріяла відвідати Святу землю – Ізраїль. І ось менеджер Марина дала нам повну інформацію про країну.

Бажаєте змінити своє життя поспішіть у 1001 ніч.

10.0

Пропрацювавши довгий час викладачем, вирішила щось змінити у своїй еізні. Так як я люблю працювати з людьми і подорожувати вирішила освоїти професію менеджера з туризму. Перший крок як і у всіх "залізти в ні", а тут величезна кількість інформації.

відпочинок на усі 100!

9.0

Днями повернулися із подружкою з ОАЕ. Поїздку допомогли обрати у турфірмі «1001 ніч». Спершу хочу подякувати агентству за хорошу пораду та допомогу у виборі. Ми дуже любимо подорожувати, але не завжди щастило з туроператором - то цілковита лажа з готелем, то проблеми з квитками і т.

Курси з туризму!

їздив(а)  13 років тому
10.0

Трохи більше року тому ухвалила рішення змінити сферу діяльності та піти у туризм. Коли постало питання про вибір курсів, вивчила багато пропозицій. Після телефонної розмови з Мариною сумнівів не залишилося і вибір зупинився на агенції 1001 року.

1 2

Рейтинг турфірм Украины