Відгук про турфірму 4 сезона (Луганськ)

Просто дякую!))

Дата придбання послуги: 25 травня 2012
Написано: 03 серпня 2012
8.0
Турфірма: 4 сезона (Луганськ)
Вид послуги: пакетный тур

Усі не доходили руки написати відгук. Придбавала путівку у "4 сезони" на Туреччину, на травневі свята. довго не могли з подругою визначиться з готелем і якщо чесно хотілося полетіти по палаючої, а їх все не було, Вибирали ТОВ Дуже довго, стрибали з Туреччини на єгипет, потім на туніс, дівчинка звичайно, терпіла всі наші "забоганки" і попереджала що на наступному Тижня, ціна може, трохи злетіти т. до сезону пішов. . . . не послухалися ми, ціна злетіла, хоча я і сама потім на сайті оператора це побачила, стало прикро, адже попереджала, і сто доларів не зайві, ми знову до них в агенство, вибрати щоб остаточно, вибрали готель, але дівчинка нас відмовила, що хоч він і дорожчий, але сам готель, зовсім не відповідає пред'явленій п'ятірці. . . . те що запропонувала вона, нас збентежила вартість, зовсім не дорого, і фото готелю. . . . . довго радилися, все ж таки вирішили купити цей готель, сплатили. . . . . . . . час прильоту, під'їжджаємо до готелю, слів не було, всередині готелю, трохи почав з'являтися дар мови. . . . . все виявилося не як на фото в каталозі, або ми з подружкою дивилися фото в інтернеті. . . .. а набагато райдужніше і красивіше, вирішили дочекатися вечері, думали ну з їжею буде каверза, нічого подібного, все в кращому вигляді, не дивлячись на початок сезону. Відпочили чудово!!!!!!!! Ці вісім днів пролетіли як один. пишу вам до того що, люди трохи прислухайтеся до порад, саме від них ми летіли вперше, і вдало, Алілуйяяяяя!!! Та ще, Ірочко дякую за вашу пораду, і за терпіння, і працю, що винесли нас і наші примхи. Оля та Наталя.

Інші відгуки про турфірму