Турфирма 4 сезона

Житомир ул.Киевская, 87 2 этаж (2 полуярус)
(0412) 460303, (067) 4100612, (093) 4690068
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
6,2

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ 4 СЕЗОНА

Наплювальне ставлення та сервіс як аому пощастить

їздив(а)  6 років тому
2.0

Брав тур у буковель на 3 дні. У якомусь списку при перекличку ми були, а вже в Ясинях при розслінні виявилося, що якби не підійшов до гіда, то поїхали б в інше село. Виявилося, що нас поселили не по дорозі автобуса і відмовилися на відріз нас забирати.

Відгук про турфірму 4 сезони

їздив(а)  7 років тому
9.0

Екскурсію я замовляла в агенції "4 сезони" у м. Житомир. Якість обслуговування в агентстві була хороша, я в останній день дала заявку, вони швидко відреагували, все склалося, і поїздка вдалася! Трансфер нормальний, був двоярусний гарний автобус, туалет уночі працював, удень були санітарні зупинки.

Залишилися неприємні враження

їздив(а)  7 років тому
3.0

При заказі туру вихідного дня "Кам'янець-Подільський-Хотин-Чернівці менеджер не вказав вартості екскурсійних послуг, тому що групу ще не набрали, уточнивши що мінімальна кількість 8 чоловік і якщо групу не сформують то гроші повернути.

Відпочинок у Затоці міні готель Чорноморський

їздив(а)  11 років тому
7.0

Довго вибирали куди поїхати відпочити з гарними умовами та випадково побачили рекламку "4 сезони", міні готель Чорноморський у Затоці. Прийшли в агентство, відразу все розповіли-показали, привітний персонал, все дуже сподобалося і ми не довго думаючи вирішили забронювати номер.

Лижний тур сподобався

8.0

Нам (компанія із 9 осіб) Олег подобається. Їздили з ним 2 рази до Ясеня, каталися у Буковелі. Дорога важкувата сама по собі, від нього не залежить. Натомість у дорозі з Олегом весело. Місця проживання дуже сподобалися.

Відпочинок у Карпатах

9.0

Хочеться подякувати турагенству "4 сезони" за чудово організоване подорож до Карпат! Ми отримали безліч позитивних емоцій та ворожень. Окрема вдячність привітній ґаздині Терезі за заботу та смачні страви, і звичайно позитивному екскурсоводу Андрію.

Львів та Золота підкова львова

10.0

Пройшло більше тижня, а враження досі не відпускають! Забронювалися в агенції заздалегідь на тур до Львова і чим ближче до поїздки, тим більше турбувала погода. Мряка в ніч від'їзду теж не дуже радувала, але раз зібралися і заплатили гроші треба їхати .

Все супер, без запинки!

10.0

Велике спасибі турагенству за відмінний відпочинок, але справді був відмінний, від виїзду з Житомира на вихідні до Львова і до повернення. Все супер, без запинки, чудова зустріч у Львові, чудова Катя екскурсовод в перший день у Львові, дуже багато цікавої інф.

Олександрія - дендропарк у м. Біла Церква

10.0

Прекрасний парк, зразок пейзажної паркової композиції. Величезна кількість різноманітних рослин, багатовікові дерева, архітектурні споруди, скульптури, красиві ставки. Величезного спасибі Ганні Суріковій за запропонований тур вихідного дня та за супровід!.

Гарний відпочинок з '4 сезони'

9.0

Велике спасибі Ганні Суріковій та компанії "4 сезони" за екскурсії Золотою підковою Львова! Поїздка (липень 2013 року) була дуже захоплюючою, особливо сподобалася гід Адріана, яка закохана у Львів та передає своє кохання гостям міста.

1 2

Рейтинг турфірм Украины