ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ 7 МОРЕЙ
Все гаразд, все нормально, нас все влаштувало. Пропонували кілька варіантів, розповідали про тури. Можу сказати, що обслуговування хороше. →
Спасибі Ользі, за чудово підібраний тур, їздили з чоловіком до екскурсійного туру Львів – Ужгород – Братислава – Прага – Львів. Залишилися дуже задоволені, багато вражень. Було багато питань ми дзвонили з будь-якого приводу Оля нас заспокоювала консультувала так що ми їхали повністю підготовлені. →
Вибрали це турагентство за рекомендацією знайомих та не пошкодували! Хотіли з чоловіком відпочити і заодно відзначити річницю весілля. Ольга порадила чудовий готель Rehana Sharm Resort 4*, дуже хотіли Шарм і не дорого. →
Велике спасибі Ользі за чудовий тур на Кріт! Підібрала класний готель, вдало розташований неподалік чарівного міста Ретімно. Жодних проблем з візами та перельотом. Ми вперше їздили відпочивати через турагенство "7 Морей", порадили знайомі та все пройшло просто ідеально. →
Я є клієнтом турфими "7 морів" вже три роки, почала з нею співпрацювати ще тоді, коли ця турфірма входила до складу іншої турфірми і НІ РАЗУ про це не пожаліла. вміння підібрати саме те, що клієнт бажає, за її терпіння і розуміння, оскільки клієнти бувають різні. →
Хочу сказати Велике спасибі Олі, вона витримала нас ми просто вперше відпочивали з чоловіком за кордоном і для нас було щось. Було багато питань ми дзвонили з будь-якого приводу але Оля нас заспокоювала консультувала так що ми їхали повністю підготовлені!Їздили до Грузії (Батумі)відпочили просто супер готель чудовий персонал дружній ну як і всі грузини!Після приїзду я всім раджу тільки це агентство. →
Хочу написати слова подяки Ользі з турагенства "7 морів". Вирішили спонтанно з подругою полетіти до Туреччини, турагенство порадили знайомі, які вже не раз зверталися саме до "7 морів". Ольга запропонувала гарний готель за ціною, що нас цілком влаштовувала. →