ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ANEX TOUR
В агентстві нам все розповіли, підібрали тур, нам навіть вийшло трохи дешевше, ніж спочатку планували, тому ми взяли не на 7 днів, а на 8, нам було це вигідніше. Діти допомогли, виліт вдало підібрали. →
В агентстві мені сподобалося, зі мною працював Олександр, він завжди був на зв'язку, ми з ним у вайбері листувалися. Він блискавично підбирав мені варіанти. Дуже позитивні відгуки у мене про агентство та його співробітників. →
трансфер нас не довіз елементарно до готелю, висадили нас біля заправки, і це о третій ночі. Довелося нам викликати таксі та добиратися самим до готелю. І ніхто нас не попередив, що так буде. →
Тур ми купували в "Море турів" у м. Ізмаїл, у роботі агентства нас все влаштувало, все було чудово. Оператор у нас був ТЕЗ ТУР, все нормально також було з трансфером, вони молодці, приїхали вчасно, довезли нас без проблем. →
Все було нормально, окрім того, що Анекс тур уже на відпочинку, дурить на рахунок екскурсій. Щодо того, що можна побачити за ті гроші, які сплачуються. По рейсах все було чудово, обійшлося без перенесення. →
Мені все сподобалося, все швидко було, якісно та просто чудово. Дуже гарна агенція. Перенесення рейсу було на 6 годин, але воно не було пов'язане з авіакомпанією, тому що зателефонували і сказали, що там бомба на борту, от і затримали всі літаки. →
Дуже гарне обслуговування – всі розповіли, показали, запропонували найкраще. Все чудово. Перенесення авіарейсів не було, якість трансферу сподобалося. Екскурсії пропонували – скористалися однією, їздили на оглядову містом. →
Їхали з друзями вперше. Вибрали цю компанію за відгуками - вони реальні! Компанія хороша – обіцянки виконує. Дуже задоволений роботою менеджера Алли, приємне спілкування, прислухається до бажань, порадить, підкаже. →
Спочатку я хотіла звертатися до CORAL Travel, але у них не було терміналу, що приймає банківські картки. І мені довелося знайти та звернути до цього агентства. Я зателефонувала і все спитала, мені повідомили адресу, куди підходити. →
Нас все цілком влаштувало, не було жодних недоліків. Жодних переносів або затримок рейсів не було, все було чудово і вчасно. Ми скористалися пропозицією готельного гіда на рахунок деяких екскурсій і залишилися під враженням від них. →