ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ADRIATIC TRAVEL ТУРОПЕРАТОР
Відкук про тур "Альпіцська розкіш" Перш за все хочу подякуввти команді:водіям Василю та Миколі та нашому тендітному гіду Христинці!) До іх роботи претензій немає! Вдячні Христині за чітку та швидку організацію поселень в готелі,зрозумілі надання та пояснення локацій та пояснення не завжди зрозумілих туристам питань. →
Автобус просто жахливий: кондиціонер не працював нормально, туалету нема (санітарні зони були дуже рідко і по 10-15 хв, а нас було 50! Людей), в автобусі неймовірна спека, розеток біля сидінь не було, →
Хочу розповісти про тур Прага-це місто яке вибрало мене. Якщо ви хочете собі попсувати нерви, витратити кошти даремно, зіпсувати відпустку собі та своїм друзям, то компанія вам це забезпече. Відправити вас у тур де 40 дітей 7-9 клас, які будуть кричати всю дорогу, а замість вихователів буде ви. →
«Рандеву в Парижі» – це такий вір неймовірних емоцій та ворожень, які я буду згадувати, сподіваюся, багато років. Просто відмінна організація самого Адріатік, профі-водії, гарний чистий автобус, хоч і не найсучасніший, зате з розетками для підзарядки телефонів, але нашій групі ще й дуже пощастило з супроводжуючою-гідом Мар'яною Куликовець- ця дівчина справжній професіонал, дуже чітко , доступно пояснює що й де робити, просто з німецькою пунктуальністю розкладів похвилинно маршрут, санітарні зупинки і т. →
Тур "Сир та шоколад". Подорож у Швейцарію мала бути багатообіцяючою. Міста: Краків, Зальцбург, Кольмар, Прага, Ліхтенштейн. І звісно моя мрія – Цюріх, Женева, Берн, Інтерлактен. Ні для кого не є секретом, що дивним чином завжди відбуваються найдорожчі екскурсії, а дешеві та цікавіші керівником групи навіть не пропонуються. →
1. Автобус. Вік автобуса - мінімум 10 років (модель Setra s415gt-hd знята з виробництва у 2013 році). Салон як у міжміського автобуса для поїздок до 4 годин (те що всі бачили в Автолюксі - то реально люкс порівняно з цим автобусом). →
Хочу залишити цей відгук тут. Я вже не вперше користуюсь послугами Адріатік тревел. Попередній досвід був позитивний, тому вирішила обрати цього ж оператора для подорожі до Чорногорії. Отже: 1. →
Водії мало не вбили нас по дорозі.Їхали так,якби світлофорів не було.На наші прохання помаліше,бо людей везете,сказали,а що Ви хочете за такі гроші.Коли написала відгук в Адріатік,мій відгук був видалений і заблокований! Жахлива компанія, яка все одно з якими водіями відправляє людей!. →
Тур був на 5 днів + переїзд до України вночі. Спочатку замовила з 2 нічними переїздами, щоб велику відстань їхати вночі, в Австрію та Швейцарію, сплатила гроші, тур був гарантований і мав 100% відбутися, але за 5 днів до виїзду турагента повідомили про відмінність і запропонували інший тур на ту ж дату без нічних переїздів, але тепер треба було ще трохи доплатити 25 євро і ще там була + Франція. →
Заплатили за автобусний тур до Парижа, через кілька днів нам його скасували, тому що не зібралося достатньо людей і ми забронювали на іншу дату з гарантованим виїздом, за день до виїзду нам скасували цей тур, сказавши, що знову не назбирала достатньо людей, коли я задавала питання ЧОМУ? ЯКЩІ ТУР БУВ ГАРАНТОВАНИЙ, мені відповіли ну ось так, не знаю… Окей… гроші мені сказали повернуть від 14-30 днів, але щось мені підказувало що ніхто мені нічого не поверне і ми вирішили поїхати в найближчий тур Італійський вікенд …Венеція, Флоренція, Рим. →