Відгук про турфірму Aleksandr Levchuk (Донецьк)

Чарівність Білих Ночів (Санкт-Петербург)

Дата придбання послуги: 23 липня 2012
Написано: 07 серпня 2012
10.0
Турфірма: Aleksandr Levchuk (Донецьк)
Вид послуги: экскурсионный тур

Замовляла екскурсійний тур до Санкт-Петербурга в турагенстві Олександра Левчука. Все дуже сподобалося, сервіс, телефонна відповідь у будь-який час, індивідуальний підхід до кожного клієнта, надання туристичних послуг на найвищому рівні. Повна відповідність обіцяної програми отриманої.

Коментарі (1) залишити коментар
аватар irenebelle
irenebelle

Я читала ваш відгук, коли він тільки з'явився, потім почала шукати сьогодні, перерила весь сайт, ні. думала, мені наснилося, дякую, що тут продублювали і записали весь хронометраж. Мабуть, тому і видалили, щоб продажі не впали.

пн, 21 тра 2018, 12:41
аватар irenebelle
irenebelle

пн, 21 тра 2018, 15:41
аватар riabininatv
riabininatv

Абсолютно праві. Коментарі, що містять невтішні зауваження на адресу співробітників Акорд-туру, просто "не приймає сайт". Я намагалася сьогодні надіслати безстороннє відкликання на адресу супроводжуючого Юрія Демянчука (країна повинна знати своїх героїв), колишнього керівником туру "Спекотна турецька ноченька" в період 26.05.18-3.06.18. АЛЕ відгук не пройшов. Зате відправлені прямо за фото без тексту чудово і безпроблемно сайт прийняв. Чудово? Причому, надійшло повідомлення, що один відгук щодо цього туру вже отриманий і зареєстрований, а фото - це відгук на додаток до попереднього. Як хитро. Де ж він загубився, мій перший відгук? В яких теренах? Або адміни бешкетують? Я за відвертий, чесний і бажано навіть зворотний зв'язок. Але Акорд-туру ніколи спілкуватися з клієнтами напряму, він доручає це агентствам. А вони які стосуються персоналу тур-оператора? Правильно – НІЯКОГО!

пт, 08 чер 2018, 08:42
аватар riabininatv
riabininatv

Абсолютно праві. Коментарі, що містять невтішні зауваження на адресу співробітників Акорд-туру, просто "не приймає сайт". Я намагалася сьогодні надіслати неприємний відгук на адресу супроводжуючого Юрія Демянчука (країна повинна знати своїх героїв), колишнього керівником туру "Спекотна турецька нічка" в період 26. 05. 18-3. 06. 18. АЛЕ відгук не пройшов. Зате відправлені прямо за фото без тексту чудово і безпроблемно сайт прийняв. Чудово? Причому, надійшло повідомлення, що один відгук щодо цього туру вже отриманий і зареєстрований, а фото - це відгук на додаток до попереднього. Як хитро. Де ж він загубився, мій перший відгук? В яких теренах? Або адміни бешкетують? Я за відвертий, чесний і бажано навіть зворотний зв'язок. Але Акорд-туру ніколи спілкуватися з клієнтами напряму, він доручає це агентствам. А вони які стосуються персоналу тур-оператора? Правильно – НІЯКОГО! Претензії до тур-агентів зводяться до питань надання інформації та вартості. Вони не займаються маршрутами, орендою готелів, факультативами, скасуваннями та замінами турів (останнє лише з відома Акорд-туру), технічним станом автобусів, а головне - профпридатністю своїх керівників груп. З кожним роком усі ці речі стають дедалі нижчими. І зараз уже втрачено баланс ціни та якості послуг. Я все більше замислююсь про самостійні поїздки. Хоча шкода зароблених будь-яких бонусів постійної клієнтки. Але хамство і непрофесійність "кормчих" терпіти просто сил немає.

пт, 08 чер 2018, 11:42

Інші відгуки про турфірму