Турфирма Anex Tour Турагенство

Рейтинг турфірми:
9,2

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ANEX TOUR ТУРАГЕНСТВО

10.0

Я не пам'ятаю, як дівчину звали, яка обслуговувала, але в мене був такий варіант, що сьогодні замовляємо путівку, а завтра вилітати. Але ми потім трохи переграли і щодня я вилетіла. Це все було дуже оперативно, і за вартістю мені все дуже сподобалося.

10.0

Мені завжди подобався Анекс тур. Дуже привітний персонал, завжди добре зустрічають і все розповідають, все підказують. Все чітко, все класно, мені подобається. Постійно звертатимуся тільки до них.

10.0

Купували тут свій тур до Шарму, сервісом залишилися задоволені. Ми не мали затримок авіарейсів. За нами приїхав гарний автобус. Ми екскурсії не брали, бо їздили відпочивати із двома маленькими дітьми.

9.0

Мене все влаштувало в роботі агентства, ніяких зауважень немає, виконали свою роботу на відмінно.

10.0

Там дуже хороший менеджер на ім'я Анастасія. Сервіс на гідному рівні. Затримок рейсів не було. Фірма мені личить. Звертаюся сюди не востаннє.

10.0

Моя улюблена дівчинка Ганна, наш менеджер. Затримок авіа не було, трансфер за нами приїхав класний. Обов'язково звернемося сюди знову. Ми їздили вперше, нам дуже пощастило. Ми відпочивали у Ozcan Hotel 3*.

10.0

Якість обслуговування в агентстві хороша, там 2 дівчинки були, всі розповіли, ми дивилися різні варіанти, як до рідних поставилися, ще раз звертатимуся обов'язково.

9.0

Дівчинка була дуже швидка і у швидкі терміни все зробила. Вона допомогла на наші фінанси знайти готель, допомогла та підтримала внутрішньо. Дуже сподобалося таке обслуговування.

8.0

В принципі, нам практично все сподобалося у роботі цієї агенції. У нас тільки виникли проблеми при виїзді з готелю, але все наважилося, була лише невелика накладочка. Все, в принципі, сподобалося і з рейсами, переліт був добрий.

9.0

В агентстві все чудово пройшло, дівчинка молодець, професійно працює. З трансфером все було чудово, все чітко, хвилина в хвилину, а летіли ми з КОРАЛ ТРЕВЕЛ.

1 2

Рейтинг турфірм Украины