ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ANEX TOUR ТУРАГЕНСТВО
Я не пам'ятаю, як дівчину звали, яка обслуговувала, але в мене був такий варіант, що сьогодні замовляємо путівку, а завтра вилітати. Але ми потім трохи переграли і щодня я вилетіла. Це все було дуже оперативно, і за вартістю мені все дуже сподобалося. →
Мені завжди подобався Анекс тур. Дуже привітний персонал, завжди добре зустрічають і все розповідають, все підказують. Все чітко, все класно, мені подобається. Постійно звертатимуся тільки до них. →
Купували тут свій тур до Шарму, сервісом залишилися задоволені. Ми не мали затримок авіарейсів. За нами приїхав гарний автобус. Ми екскурсії не брали, бо їздили відпочивати із двома маленькими дітьми. →
Мене все влаштувало в роботі агентства, ніяких зауважень немає, виконали свою роботу на відмінно. →
Там дуже хороший менеджер на ім'я Анастасія. Сервіс на гідному рівні. Затримок рейсів не було. Фірма мені личить. Звертаюся сюди не востаннє. →
Моя улюблена дівчинка Ганна, наш менеджер. Затримок авіа не було, трансфер за нами приїхав класний. Обов'язково звернемося сюди знову. Ми їздили вперше, нам дуже пощастило. Ми відпочивали у Ozcan Hotel 3*. →
Якість обслуговування в агентстві хороша, там 2 дівчинки були, всі розповіли, ми дивилися різні варіанти, як до рідних поставилися, ще раз звертатимуся обов'язково. →
Дівчинка була дуже швидка і у швидкі терміни все зробила. Вона допомогла на наші фінанси знайти готель, допомогла та підтримала внутрішньо. Дуже сподобалося таке обслуговування. →
В принципі, нам практично все сподобалося у роботі цієї агенції. У нас тільки виникли проблеми при виїзді з готелю, але все наважилося, була лише невелика накладочка. Все, в принципі, сподобалося і з рейсами, переліт був добрий. →
В агентстві все чудово пройшло, дівчинка молодець, професійно працює. З трансфером все було чудово, все чітко, хвилина в хвилину, а летіли ми з КОРАЛ ТРЕВЕЛ. →